02-02-08

Famillie Jurgens zwerft uit

Vanmorgen Thomas naar Oostende gebracht voor een éérste stage, eigenlijk een zwemstage (ong 40km zwemmen op 7 dagen) maar ook fietsen en lopen uiteraard is er aan de orde, dus Thomas is vertrokken om het seizoen dat er stilaan aankomt deftig voor te bereiden, Ik zelf vertrek morgenvroeg naar Benicasim voor een fietstage, maar ook lopen en zwemmen staat op mijn programma, ik ga proberen om iedere dag 3 trainingen te kunnen afwerken, tenslotte ben ik eigenlijk een week prof dus ga ik er van profiteren, hopelijk met goed weer zodat ik met een bruin kleurtje kan terugkomen, altijd prettig toch,Ik ga ook proberen om onzen blog wat te blijven updaten vanuit Spanje, als ik tijd heb natuurlijk!!!!! Verder wens ik de gasten van de Lierse Succes morgen op de provinciale Kampioenschappen, vooral voor Stefke, Mathias en Mitchel, hopelijk een medaille en ook natuurlijk de MASTERS dat die ook zonder mij de Gouden medaille mee naar Lier brengen.!!!!!! Komaan Lierse!!!!!!!!!moet echt wel kunnencros duffel 2006 045Benicasim zwemclub 2006 020e852a9cd

18:35 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Goeie reis ... en probeer daar is zo'n roos pakje voor me te vinden ;-)
Een echte flandrian blijft hier in de regen ,wind,sneeuw ,koude ... allhoewel :-)
Veel plezier en train ze !!

Gepost door: erik | 02-02-08

Zigeunerfamilie ??? ha ha ,de Jurgens zijn Gipsy's ;-))))) en dat zijn heeeeeeeeeeel taaie !! Zeg veel plezier en TRAINEN JONG !! klaar voor het seizoen 08 Prettige Reis en fotookes voor de thuisblijvers niet vergeten hé ,wij willen OOK mee genieten ;-)

Gepost door: Katrien | 03-02-08

Ik wil de zon zien Hey makker, train ze goed en breng AUB wat zon mee voor de thuisblijvers die als echte Flandriens hier hun training zullen afwerken.

Gepost door: Dirk | 03-02-08

De leute! Stel het goed op stage! Ik zou liever meegaan met jou dan met Thomas ;)
Hopelijk is er inderdaad zon voor jou! Profiteer ervan.

Gepost door: Bart | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.