12-02-08

Schitterend

Mooie liedjes duren niet lang en dus ook de week stage in Benicasim niet, maar het heeft ronduit SCHITTEREND geweest, iedere dag 20 gr in de schaduw, maar we hebben van heel de week geen enkele wolk gezien dus uit de wind en in de zon zeker 25gr, Fantastisch goed hotel (maar dat wist ik al) zeer goede wegen om te fietsen , zowel bergop als vlak als golvend op wondermooie wegen zonder verkeer met schitterende vér-zichten, zeer mooi en goed zwembad en heel goede loopmogelijkheden ( strand, piste, boulevard en park) dat alles aangevuld met waanzinnig lekkere sportbuffets. Er waren 275 wielrenners van verschillende clubs en iedereen was laaiend enthousiast, ook de belofte teams van de VWB onder leiding van Marc Wouters, enz.. Maar genoeg nu, ja ik heb ook getraind, 550km gefietst met de snelste en beste beloftevolle triatleten van Belgie nl. Lander Dircken, Marc Geerts en Willem Brems, soms alleen en soms met de coureurs mee van Marc Wouters, die wisten niet goed wat ze zagen als de triatleten op kop kwamen, en schitterend gelopen 87 KM in totaal waarvan 3 keer op de piste nl : één keer 3 X 2000m in 6'40", 4 X 1000m in 3'08" en 20 X 200m in 36" met 10 sec Rust, straffe kost , maar dat komt ervan als ge met de topjeugd wilt meetrainen natuurlijk. Nu vanavond terug naar de Lierse om met de makkers terug te trainen, die het trouwens schitterend gedaan hebben op het provinciaal Kampioenschap, dat beloofd voor volgende Zondag voor de cros van Borsbeek want ik heb er ook zin in. Thomas heeft ook een heel goede stage meegemaakt en heeft maar liefst 35 km gezwommen, 200km gefietste en nog eens 4 keer gelopen , en dat alles zonder pijn, hij heeft mij verzekerd dat de conditie in orde is!!!!!!!!!!!

17:47 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De verloren athleet is terug ! Fijn dat je het goed gesteld hebt ! ,en de trainingen met de "Topjeugd" das dik in orde mijn gedacht ,denk dat ze mogen een voorbeeld nemen aan iemand die zo gemotiveerd is als jij eentje met de "eeuwige jeugd" zoals we zeggen ;-) ps zeg had wel die fotokes beloofd he (onder het motto het oog wil ook wat ) ;-))))))

Gepost door: Katrien | 13-02-08

Om jaloers van te worden Zoals ik kan lezen is het dus een "dijk" van een stage geworden. Lekker weertje en een zeer goed omgeving, meer moet je inderdaad niet hebben. Komt er dan nog eens bij dat er voldoende atleten daar zijn om mee samen te trainen. Wij konden hier ook niet klagen over het weer voor de tijd van het jaar, maar zeker voor het fietsen hebben we nog veel kledij nodig. Ik hoop dat ik volgend jaae ook eens een weekske onder de mensen kan komen in een warmere omgeving.

Ook goed om te horen dat Thomas weer zonder pijn kan trainen.

Gepost door: Bart | 15-02-08

De commentaren zijn gesloten.