25-03-08

Hoog zomer

Ondanks de berichtten die je hoort is het hier wel echt bangelijk goed weer, stralende zon en temperaturen van om en bij de 25°, heel wat aangenamer dan de sneeuwbuien in Belgie, jammer voor degene die niet mee zijn hier, maar de opgelopen trainingsachterstand zal nog moeilijk in te halen zijn. En er word hier wel hard en veel getraind, van recreatief tot zeer hoog niveau, eergisteren hebben we op de piste samen met de beloften en de topsportscholers (tss's) 400 den gedaan, 4 X (4X400m) en de tss's 3X(4X400m), de eerste van elke reeks zo snel mogelijk en de andere drie lekker doorrollen, voor mij en Thomas was dat de éérste in 1'04" en de andere drie telkens rond de 1'08", bangelijk hard toch en als je dan ziet hoe snel jongens als Kjell Verleysen en Simon De Cuyper daar lopen, dat is toch wel wereldklasse. Ook het zwemmen en fietsen word hier door iedereen op een schitterende manier gedaan, maar ja de omstandigheden zijn hier dan ook wel echt ideaal. Morgen arriveerd er een grote delegatie van onze club (Atriac) aangevuld met enkele goede lopers, dus het word hier nog echt bangelijk. Ik ga nu eten en dan in de zon trainen om een beetje kleur te hebben als morgen die melkflessen uit Belgie(Syberie) arriveren.Adios a todo

08:04 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

zomaar ja ja die melkflessen zijn er bijna hou u maar klaar ale ga maar trainen Kampioenen

tot zo Judike

Gepost door: kurt jurgens | 25-03-08

Ola !! Als je het niet meer ziet zitten ginder ...wil ik je wel komen aflossen hoor ,alé ge moet je niet inhouden om het te vragen hé ..MET PLEZIER!!!! ;-) grtjes uit warm (van onder de zonnebank)Belgen landje

Gepost door: Katrien | 25-03-08

Echte flandriens trainen in alle weersomstandigheden alleen janetten gaan altijd maar in de zon trainen,

groeten van een echte flandrien

Gepost door: flandrien | 26-03-08

Aan de Janet Flandrien Hou u commentaar voor jezelf - pipo. Hun het licht in andermans ogen

Gepost door: Dirk | 27-03-08

Tja !! Als je gooed bent , wekt dat soms wat jaloersheid op hé ,NIET VAN AANTREKKEN !! hopelijk is het als grap bedoelt ,anderzijds is het een "SUKKEL" ...genieten jullie maar en ik GEEF TOE !!! IK BEN JALOERS ;-))))))

Gepost door: Katrien | 28-03-08

Hoi fam.Jurgens en vrienden,
Hier is het nog gene vette geweest,wat het weer betreft.Met het paasweekend hebben we in Walk gezeten,dat was wel leuk,sneeuw met pasen dat heeft wel iets.
Vandaag was het eindelijk eens een droge dag,ondanks dat het nog maar de 2de rit was met de fiets,heb ik toch 152 km gereden,want Milaan-San Remo is al binnen 8 weken.
Nog veel plezier en de groeten aan iedereen die we kennen
Ilse,Erik,Stef en Robbe

Gepost door: Ilse | 29-03-08

Trainingen? Waar blijven die verslagen van die trainingen??
Jullie liggen daar toch niet alle dagen aan het zwembad hé ..?
Groetjes aan de andere collega-atleten
Erik

Gepost door: erik | 31-03-08

het was maar een grapje , ik gun jullie het allerbeste ginds in spanje

Gepost door: flandrien | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.