21-07-08

Schitterende overwinning

Thomas heeft gisteren op een schitterende mannier de ETU-Cup gewonnen in Oudenaarde met bijna 2 min voorsprong op de 2de de Fransman Berthon Greg.Met meer dan 8O atleten van over heel Europa verschenen ze aan de start en in het deenmersveld waren enkele zeer goede Juniors anwezig die hoog scoorde op het Europees- en Wereldkampioenschap voor Juniors. Thomas kwan als 2de uit het water en na een slechte wissel waar hij zeker 10sec verloor op de anderen moest hij toch wel even vol gaan in de eerste kilomet fietsen om aansluiting te behouden met de kopgroep. Maar het fietsen leverde geen problemen op en met zen 6sen zijn ze beginnen lopen, allemaal Juniors natuurlijk behalve Thomas die nog 2 jaar moet (mag) wachten om Junior te zijn. Met een voorsprong op de achtervolgende groep van bijna 1'20" wisten we al dat er niemand meer kon terug komen en keken we eigenlijk alleen nog naar de plaats die Thomas zou behalen tussen de Juniors. Uiteindelijk is hij schitterend achtste geworden en 2 de belg, enkel ploeggenoot en schoolkameraad en al jaren een goede vriend (v.d.zwemclub) peter Denteneer was nog enkele seconden voor , maar van de jeugd A was er weinig tegenstand, zeker nu maarten De Bolster er niet bij was. Nu goed verder werken naar het Belgisch Kampioenschap in Butchenbach op 10 Augustus. DSC_1324ttraining_027

14:10 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat zéér knap !

Gepost door: erik | 21-07-08

Knappe prestatie Thomas,

ik zie je nog altijd in het kleine zwembad van Allicate liggen ploeteren :-) Had het gisteren al gelezen dat je een pract wedstrijd had gedaan. Keep up the good work. Als ze Croes richting Peking sturen (verdiend) dan kijk ik nu al richting 2012 :-)
Eveneens een dikke proficiat aan de papa. Want zoals ik altijd zeg en zal blijven zeggen. De sportcarriere wordt voor 80% gemaakt door de gedrevenheid van de ouders die zorgen voor het altijd over en weer brengen naar trainingen en goede zorgen.

Gepost door: Dirk | 21-07-08

Respect !!! Dat krijg je al zeker van ons , op die leeftijd zo leven voor je sport ,dat verdient meer dan een pluim , de resultatenliegen er net voor !! door je inzetting en ook door de steun van papsy ,doe zo verder jongen en een heel dikke welverdiende proficiat !! OP NAAR HET BK !! ps @ Kurtje jong !! ge zijt nogal trots zeker ?? en terecht !!

Gepost door: Katrien | 24-07-08

De commentaren zijn gesloten.