28-07-08

nog iets

Nog nooit heb ik zoveel steun gevoeld en gekregen van collega 's atleten, als van supporters en vrienden. Maar wat Johan en ik samen hebben is volgens mij een band voor het leven, eerst hij in Benicasim en nu ik, BEDANKT JOHANkapelle 056Stage%20Benicasim%202008%20676Stage%20Benicasim%202008%20624

21:54 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ai Toen ik je gisteren niet in de uitslag terugvond dacht ik al aan een valpartij.
Uit eigen ervaring weet ik dat het er op de fiets gevaarlijk aan toe kan gaan...
Hopelijk valt alles goed mee, toch kan je na zo'ne klap lange tijd last ondervinden.
Ik zou niet te lang wachten voor nen volledige check-up.
Alvast veel beterschap !

Gepost door: erik | 28-07-08

Alles komt wel in orde. Hey Kurt,

Er is niets dat een sterkere band vormt als samen door de pijn gaan hé makker. Ik ben niet vergeten wat gij allemaal voor mij gedaan hebt na mijn val in Benicassim, en ik hoop dat ik voor u evenveel steun kan zijn als gij dat waart voor mij.
Jammer dat we er weer bij lagen. Ik ben er vanaf gekomen met enkele schaafwondjes en een lichte verrekking.
Ik hoop dat ge snel hersteld zijt en dat ge er weer alleen maar sterker uit komt. Hou me op de hoogte, en als ge nen trainingsmakker nodig moest hebben om terug op uw niveau te komen, dan laat ge het maar weten hé.

Heel veel beterschap,

Johan

Gepost door: Johan | 31-07-08

Geschrokken !! Oei!!! daar ik in verlof ben gaat de pc niet veel aan , maar toen ik je reactie las op mijn blog ,was dat wel effe schrikken jong , heb hier vlug bijgeblogt en het minder goeie nieuws ontdekt , ik kan hier maar een ding wensen voor jou en dat is dat je vlug weer herstelt bent , maar ik denk dat jij wel nog een echte taaie bent dus ....TIJDELIJK !! ik leef met je mee ! veel beterschap !!

Gepost door: Katrien | 31-07-08

De commentaren zijn gesloten.