14-08-08

GROGGY

Butgenbach%205Butgenbach%207Wat een heel belangrijke wedstrijd zou moeten worden en waar zeer goed naar gepiekt werd , is afgelopen op een sisser. De laatste week op stage was alles zeer voortvarend verlopen, alles ging perfect. Tot Zondag de start weerklonk, Thomas had zich vooraan genesteld in het water om er te proberen als een speer vandoor te gaan, om alzo uit het gewoel van een zwemstart met zoveel op zo'n klijne oppervlakte te geraken. Maar onmiddelijk na de start trok er iemand aan zijn schouder en duwde hem onder, toen hij terug bovenkwam kreeg hij een klap tegen zijn hoofd en zwom er nog iemand anders over hem, dan nog een voet tegen zijn hoofd, kortom alles wat kon tegenzitten zat ook tegen. Met gevolg dat de eerste al ver weg waren alvorens Thomas kon beginnen inhalen, het duurde tot voorbij het keerpunt alvorens hij Peter (Witte) geraakt was en samen hebben ze dan nog een 20tal seconden voorsprong gepakt op de rest van het deelnemersveld. Maar in de wisselzone deed hij al teken dat het niet ging en dat hij draaierig was, hij is toch nog vertrokken met de fiets, maar na 1km heeft hij besloten om te stoppen. Verder rijden was volgens Thomas onmogelijk omdat hij te draaierig was en hij is dan zwaar aangeslagen teruggekeerd. Jammer, Jammer, en nog eens jammer zeker als we de uitslagen bekijken was dit een uitgelezen kans om Kampioen Van Belgie te zijn geworden maar het lot heeft er anders over beslist. Enkele dagen gedemoraliseerd rondlopen en afvragen waarom en wie en voorwat hebben nog niet veel geholpen bij Thomas. Hopelijk kan hij morgen in Izegem een goede wedstrijd afhandelen en alzo de wedstrijd van vorige Zondag vergeten. We gaan er samen alles aan doen, dat is nu ook eenmaal mijn taak als vader om hem terug op te peppen. Dus morgen vollenbak er tegenaan!!!!!!!!!butgenbach 08 092butgenbach 08 096

16:45 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

sterker Hier zal hij ook sterker uit komen !
Veel succes zondag

Gepost door: erik | 14-08-08

Succes! Idd hij zal hier sterker uit komen.
Veel succes morgen in Izegem !

Gepost door: Peter | 14-08-08

Een spijtig les en onsportief gedrag Dit is een zeer zware les maar waar hij zoveel sterker zal uitkomen. Het is nogmaals een staaltje van onsportief gedrag maar ik vrees dat dit we dit niet kunnen vermijden. Eén verloren veldslag is geen verloren oorlog. Kop op en in izegem laten zien dat ze jou niet zomaar opzij kunnen zetten.

Gepost door: De Laet Dirk | 15-08-08

Hoe laf ! Een zware les ? sterker uit komen ?? mijn gedacht zal dat wel zo zijn , maar ik vind dit alles behalve sportief , moest ik coach van die gast haalde ik hem onmiddelijk uit de wedstrijd , dat ging dan misschien een les zijn voor zijn toekomst ,maar ja wie ben ik hé ,we kunnen ons enkel maar druk maken over zo'n lage mentaliteit ...Maar ik heb de uitslag gezien van Izegem !! sjiek zenne 2e plaats knap ! Proficiat Thomas ,je was er weer bij hé !!

Gepost door: Katrien | 16-08-08

Jullie zijn niet alleen Antonio ging weliswaar niet voor de titel bij de c jeugd, doch wel voor het podium, ook hij werd bij de zwemstart twee maal onder geduwd waardoor hij de aansluiting met de eerste fietsers miste.
Volgend jaar voor Thomas en Antonio als tweedejaars de titel en niets minder, nog veel succes beiden en tot ziens

Groeten

Hernaert Luc

Gepost door: hernaert luc | 29-08-08

De commentaren zijn gesloten.