22-09-08

Bangelijk week-end

De dubbel is een tripple geworden!!!!!!!!!!!Zaterdag de trio-triatlon heeft mijn ploegje (De Toerist Biking) met overtuigend overwigd gewonnen, na het zwemmen in de wisselzone waren we al eerste ( Thomas heeft hier moeten zwemmen tegen verschillende toppers uit het zwemmen )en onze fietser (vervanger voor B Aernouts) heeft voortreffelijk gereden en zo als leider de chip doorgegeven aan Super loper Stefan Van Den Broeck , die er een gezondheidswandeling kon van maken, maar toch nog soepeltjes de snelste looptijd neerzette. Overwinning 1 binnen dus!!!!!Dan Zondagmorgen om 10h Thomas voor zijn sprint-triatlon, meer dan 150 atleten doken het koude water in en al direkt lag Thomas op kop van de wedstrijd, hij nam samen met nog een wedstrijdzwemmer een grote voorsprong op alle concurenten en bij het verlaten van het water had hij bijna 40 sec voorsprong. Dus de taktiek was simpel , rijden en proberen alleen voorop te blijven. Achter Thomas kwam een drietal samen met sterke lopers, maar ze geraakte toch niet dichter, integendeel zelfs, na het fietsen had Thomas een voorsprong op de éérste achtervolgers van 1 min. Nu hopen dat hij zich niet opgeblazen had en dat hij tegen dat loopgeweld kon standhouden. Maar al vlug bleek dat hij over goede loopbenen beschikte gisteren en hij heeft simpelweg kunnen standhouden. Schitterende overwinning dus van Thomas tegen al die volwassen triatleten. Als 16 jarige alleen heel de wedstrijd op kop hangen en nog afmaken ook vind ik knap.!!!Dan moest ik in de namiddag beginnen aan mijn kwart en zoals de speaker (H. Cleemput) al had gezegd moest ik ook maar zorgen dat ik als vader op het podium moest geraken. Ik had er wel een goed oog in en na het zwemmen , wat redelijk goed verlopen was voor mij voelde ik mij op mijn fiets direkt goed ( fiets van Thomas) en zag dat de eerste Masters niet ver voor reden. Ik heb dan één ronde voluit gereden en wist toen aan de achterstand te zien dat ik indien ik goed zou lopen de overwinning wel binnen bereik moest liggen. Na een minder goede wissel ben ik rustig beginnen lopen om mijn rug en mijn liezen de tijd te geven om zich aan te passen aan het lopen. Het bleek de juiste beslissing, want ik voelde mij als maar sterker en sterker lopen; Na 3km liep ik dan ook aan de leiding bij de Masters en wist mij toen al zeker van de overwinning. Ik heb nog even door gegaan en de laatste 3km was echt wel genieten. Ik heb dan nog een jonge gast van Atriac meegenomen in mijn loopzog om hem alzo nog aan een moo eindklassement te helpen, mijn zegen was toch niet meer in gevaar. Dus mocht ik ook op het hoogste schavotje gaan staan. We hebben het seizoen dan ook bangelijk afgesloten en gaan nu even genieten; Want eindelijk is al de tegenslag van de laatste tijd nu omgezet in Euforie. Conclusie : Mechelen 3 op 3DSC07979mechelen 217DSC07979mechelen 365mechelen 054mechelen 002

18:57 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dikke proficiat voor jullie beide! Knap!

Groetjes

Gepost door: Sofie Hooghe | 22-09-08

dikke proficiat allebei!
ik vond het echt sjiek om het allemaal eens te zien!
ik heb echt respect voor jullie!
ben heel blij dat je na alle tegenslagen zo'n schitterende afsluiter hebt gehad.
geniet nu maar volop van de rust!
xxx

Gepost door: Morien | 22-09-08proficiat Thomas en Kurt! Mooie Clean Sweap gepresteerd door de fam Jurgens!

bart
bomans.architectuur@telenet.be 19-09-2008, 21:42:41
2-09-2008, 15:03:35

--------------------------------------------------------------------------------

proficiat Thomas en Kurt! Mooie Clean Sweap gepresteerd door de fam Jurgens!

bart
bomans.architectuur@telenet.be 19-09-2008, 21:42:41

Gepost door: Bart Bomans | 23-09-08

Voor allebei !!!!!!!!! EEN DIKKE PROFICIAT MANNEN!! mijn haartjes ktijgen er een staande ovatie van !! wel ik ben reuze blij voor jullie !! Knap ,respect, en chapeau jongens !!
ps mag ik nu mijn kaarsjes uitblazen ?:-)

Gepost door: Katrien | 23-09-08

Schitternd gedaan mannen!!!!!!zoals in't voetbal 10000 kakkers op oelle bakkes!!!!!
tot spijt van wie het benijd

Gepost door: reddertje | 23-09-08

schitterend !! klasse !

Dat gaat nog wat worden met Thomas in de toekomst.
Best al een fanclub oprichten !

Gepost door: erik | 23-09-08

'k Heb precies iets gemist door enkel zaterdag naar Mechelen af te komen....In ieder geval weer een knappe prestatie meer op de palmares. Proficiat.

bisous
Xenia

Gepost door: xenia | 23-09-08

nog vergeten.... Kurt, de foto's die je zaterdag nam van die zotte, blauwe dames, kan je die misschien eens doormailen?

Dank je

Gepost door: Xenia | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.