03-11-08

Wijnig tijd

Vorige week heel weining tijd gehad om onzen bog te up-daten, mijn exuses daarvoor. Thomas heeft een heel goede stage doorgemaakt met het Be-Gold team van het BOIC. Zeer goed en kwaliteitsvol getraind. Ik heb vorige week nog goed doorgetraind maar voelde Dinsdag en Donderdag na de zwaardere trainingen telkens veel pijn aan mijn gehavende (val in Kappele o/d Bos) rug. Ik wist dan ook dat ik Gisteren in de eerste cross van het seizoen niet al te veel hoefde te verwachten en heb daarom gekozen om vooral mijn rug zoveel mogelijk te sparen. Op die omloop was sparen wel een ijdel woord, want uiteindelijk moest er per ronde meer dan 25 scherpe bochten genomen worden in het slijk (koeienkak) en moesten er 4 rondes gelopen worden; Ik ben dan in het begin heel rustig gestart en heb heel de wedstrijd mijn bochten bijna stappend genomen. Zo heb ik er uiteindelijk een goede training van gemaakt. En zet vanaf nu alles op Duffel, maar eerst nog eens goed doorvlammen in de cross van Mechelen. en op de trainingen. Ik ben zeker niet ontevreden van mijn forme, alleen zou die verdomde pijn in mijne rug eens mogen ophouden. Tenslotte ben ik nog heel jong (grapje) en ambitieus om nog eens te vlammen in de wedstrijd en niet alleen op training.Vittel en Opwijk 222Vittel en Opwijk 170

17:55 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Succes Succes met het crossen.Heb ook regelmatig rugklachten , beterschap gewenst !
Rudi

Gepost door: Rudi | 04-11-08

Veel succes met de crossen hopelijk houden de klachten op van het rugske ! veel beterschap alvast , tof dat Thomas het goed stelde in Vittel,maar dat was tte verwachten ,niet ?

Gepost door: Katrien | 04-11-08

Gewoon Marc Eerst zou ik je willen feliciteren met je webside Kunt. Zit mooi in enlkaar.
Om maar te zwijgen over te de inhoud. Spachtige prestaties ...
Spijtig van zondag in Arendonk. Maar goed als de conditie goed is zullen en kunnen de prestaties niet wegblijven.

Goed blijven trainen en de groetjes aan de rest ...

Marc

Gepost door: Marc | 29-11-08

Knappe Prestaties Kurt,
Mooie prestatie van 2 topatleten... en dit alles bij erbarmelijke weersomstandigheden.
Hopelijk ondervind je niet te veel last van je tenen in de komende week. Die nagel zal er vroeg of laat wel afvallen. Vooral goed blijven trainen want de mooiste crossen moeten nog komen.
Knappe prestatie !!!
Succes zondag in Boechout. Toi, Toi, Toi

Gepost door: Marc | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.