05-11-08

tis kiezen of delen,

Vittel en Opwijk 234Vittel_en_Opwijk_155Heb na Zondag merkwaardig weinig last ondervonden van mijne rug, dwz dat ik alleen last heb bij inspanningen of bewegingen die normaal niet doe, zoals natuurlijk crossen op zulk parcours als dat van Opwijk er een was. Dus zorgvuldig mijn crossen uitzoeken is voorlopig de boodschap.!!!! Mijn besluit staat vast, ik ga terug meer leven als sportman, ik bedoel daarmee buiten zeer goed trainen ook nog eens wat meer terug op mijn voeding letten en mijn duveltjes na iedere training beperken. Gewoonlijk door de week moeten wij iedere dag na de training nog eten en vermits we pas thuiskomen rond 22h is dat heel laat, zeker omdat ik dan nog warm eten wil. Die combinatie is natuurlijk niet ideaal en omdat ik veel train is mijn gewicht altijd nog wel een beetje stabiel, maar met de jaren komen die kilootjes er toch bij, ook al omdat we uiteraard ouder worden. Dus ga ik nu proberen om wat mider Duvel te drinken en wat minder laat te eten, dus voor de training en daarna niet meer, zo zullen de overbodige kilo's er wel af gaan(ong. 4kg). Niet met te dieéten of dergelijke want een sportman moet sterk staan, zeker in deze donkere koude dagen, maar door verstandig om te gaan met wat en wanneer ik eet. Eigenlijk een beetje zoals Thomas nu al doet, die houd alles in het oog wat hij eet en drinkt en zal zich zelden laten vangen aan voedingsmiddelen die niet goed zijn voor een sportman. De trainingen ondertussen gaan wel heel vlot, gisteren hebben we weer onze traditionele 3 X 2000m gedaan en de traagste van gisteren was sneller dan de snelste voor 4 weken en dat zonder te forceren. Dus het is nog niet verloren en het seizoen duurt nog lang, als er dan ekele kilootjes af zijn zijn ze nog ni klaar me de Kurt.

12:43 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Rugpijn? Hey lekker ding.
Super mooie site!Ik kijk regelmatig naar jullie belevenissen en vraag me altijd af wanneer jij rust? Ik doe 2 weken niets,omdat "ze" zeggen dat dat goed is. Niet voor de mensen om me heen, want dan ben ik vrij druk en normaal ben ik héél rustig!;-)
Ik wil even reageren op je rugpijn; had ik ook en mijn sportarts heeft mij Biocondil voorgeschreven, "Je voelt je 20 maar je blijft geen 20 hè" was zijn mening. Ik reageer er goed op en heb al meer sporters gehoord die het ook gebruiken. De poedervorm is echter vreselijk slecht van smaak, gelukkig hebben ze ook tabletten.
Oh ja, wanneer is jullie beruchte Atriac feestje?
Dikke X, Bianca

Gepost door: Bianca | 06-11-08

De commentaren zijn gesloten.