07-11-08

afkickverschijnselen

Inderdaad ben nu 5 dagen bezig met s'avonds na de training of na het werk niets meer te eten en enkel nog plat water te drinken. Met gevolg dat ik scheel van de honger ga slapen en dan meestal heel slecht de slaap kan vinden; Maar wat wil je als je lichaam gewoon is om iedere dag opnieuw, juist voor het slapen gaan, zich nog eens vol mag proppen met alles wat de ijskast of fritketel te bieden heeft. Dus even volhouden is de boodschap en dan gaat dat gevoel ook wel weer weg, hoop ik. De trainingen deze week zijn super geweest, Woensdag duurloop van 1h 10m en gisteren onze versnellingen in de dreef, snoeihard geloof me en ik was op het einde nog niet kapot. Nu deze conditie eens tonen op de cros in Mechelen.Vandaag heb ik dan weer een trage duurloop gedaan van 1h30' en voelde mij tijdens de training heel goed!! Misschien al een gevolg van mijn voedings-en drinkgedrag????? Thomas heeft Zondag de éérste lactaattesten met j. Olbrecht in Leuven. Zwemmen en lopen, maar eerst morgen nog een feestje op de nacht van den Triatlon. Af en toe mag er eens gefeest worden ook he? Al zal het voor mij met water en koffie zijn. Voor wat, hoort wat. Of No Pain - No Gain!!!100_2616spaghetti en 10 miles Borsbeek 026edegem en doornik 065

16:56 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

"plat water?" Kurtje,Kurtje,Kurtje toch ,enkel plat water na de training....ik wist niet dat plat water ne schuimkraag had :-)
grtjs,
Ilse

Gepost door: Ilse | 07-11-08

Das wadde é !!! mannen alé sportmannen meer bepaald ,moet allemaal dik in orde zijn voor ze op het podium klimmen !! é Kurtje :-))))))))))))))))))

Gepost door: Katrien | 08-11-08

Mechelen Hey Kurtje, in Mechelen presteer je altijd goed he!!!!!! zeker nu da ge wa op uw voeding en drinken let. Let the beast go!!!!!Nu al lactaattesten voor thomas?????

Gepost door: reddertje | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.