25-11-08

juiste beslissing

ik heb noodgedwongen Zondag de cross in Arendonk na 5min gestaakt. Jammer maar het was de beste beslissing. Na het inlopen van 30' en enkel deboulees gedaan te heben , deed ik mijn spikes aan om nog enkel korte versnellingen tedoen. ik voelde dat de spike terug op mijn amper genezen blijn duwde, maar het gaasje en de tape die ertussen zat voorkwam voorlopig erger. Eens de start genomen en ik vol moest doorgaan en er dus van voorzichtig lopen geen sprake meer was deed mijn blijn wel heel zeer. Na enkel minuten geprobeerd te hebben om mijn voeten anders te zetten om de druk op de blijn te ontlopen heb ik besloten om te stoppen om alzo weer geen verdere schade aan mijn zwaar geteisterde voet aan te brengen. Jammer want ik zat goed in de koers en was niet te snel vertrokken, om alzo te proberen in het laatste gedeelte van de wedstrijd nog wat op te schuiven, maar was op het moment van opgave toch op een 5de plaats aan't lopen enkele meters achter Erik De Vos die zeer mooi 4de is geworden. Niet getreurd echter want nu kan ik vol doortrainen en Zondag is er de Run-bike in Wachtebeke waar ik samen met Erik De Vos team vorm (Lierke Plezierke) en waar we ons vel duur zullen verkopen!!!!! Ze zullen het geweten hebben dat die Lierenaars er geweest zijn. !!!!!!! Thomas heeft Zaterdag in Nijlen op de Knapp-cup een schitterende 59" gezwommen op de 100 Vlinder. Ik vind dat indrukwekkend sterk , voor nen triatleet die amper nog vlinder traint en momenteel helemaal niet meer traint als zwemmer maar volledig Triatleet is. Wat moest dat zijn als hij alleen nog zou zwemmen????? Nee, eigenlijk moet ik het niet weten, want Triatlon is zoveel mooier, en de begeleiding die Thomas nu geniet in de Topsportschool, is proffesioneel op en top. En ik weet dat ze ginder in Leuven bangelijk goed bezig zijn. De toekomst zal ze gelijk geven.!!!!Hopen we toch.Borsbeek 019DSC07931Thomas_8duffel_08_188

18:11 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geduld Inderdaad Kurt, in Leuven zullen ze Thomas wel begeleiden zoals een echte prof met de beste middelen die er zijn. Er wacht waarschijnlijk een mooie internationale carriere voor Thomas. Enkel nog wat geduld, maar al hetgeen dat nu al komt moet ge uiteraard meepakken.

Gepost door: reddertje | 27-11-08

Soms moet men keuzes maken ofwel liep je door dat het helemaal naar de knoppen was ,of wel neem je een slimme beslissing en kijk je naar je volgende doel ,die je dan in topvorm kan starten , Just ?? :-)

Gepost door: Katrien | 27-11-08

De commentaren zijn gesloten.