18-12-08

Rustweek

Na mijn inschattingsfout van vorige Zaterdag in Booischot heb ik besloten om het deze week iets kalmer aan te doen en zeker niet zoals voor enkele jaren nog harder te willen gaan trainen. Ik heb bewust op Zondag en Maandag niet gelopen en Dinsdag en vandaag enkel op de Lierse en niet 2 keer. Gisteren heb ik da wel 2 keer gelopen maar telkens een duurloopje van 9km. Morgen zal nt oals Zaterdag maar 2 maal los worden en dan hoop ik Zondag fris te zijn voor de steeds lastige cross in de Lilse Begen. Volgende week Vrijdag loop ik dan ook de Kerstcorrida in Herenthout en mischien op Zondag in Leuven. Druk programma dus en daarom relatief kalme trainingsweek. !!! Thomas heeft vanmorgen heel vroeg een 400m zwemtest meten doen en heeft een schitterende tijd van 4'15" neergezet, zo vroeg op de dag en geen wedstrijd maar een test, cross%20Booischot%20008Booischot en zwemmen Lier 237booischot%2013-12-08%20088Knap zonder meer. Volgende Zondag moet hij weer in Leuven zijn voor de volgende lactaattesten met J. Olbrecht, zowel zwemmen als lopen We zullen zien of er verbetering is ten opzichte van 6 weken geleden.

18:32 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Druk... ....programma zeg. T'is inderdaad beter om tussen wedstrijden is het kalm aan te doen. Veel succes met uw cross en corrida's. Prettige feesten.
gr. Natalie

Gepost door: natalie | 18-12-08

Ja Kurt !! drukke periode wanneer de anderen hun volproppen met slechte suiker en vetten en sterke drank ga jij er tegen aan !! dat is tenminste een atleet si !! ps die kousen zijn id niet mis ;-) veel succes hé maatje

Gepost door: Katrien | 18-12-08

De commentaren zijn gesloten.