23-12-08

tevreden ma tkon beter

Tis wel altijd iets zeker!!!! Ik moest Thomas Zondag voor de cross naar Kessel-lo doen voor zijn lactaattesten en dan zelf doorrijden naar Lille voor mijn wedstrijd. In de auto kregen we nog een sms'ke van Charlotte (vriendin Thomas, en zelf topsportschool atlete) of we haar niet konden oppikken aan de statie in Leuven. Geen probleem uiteraard, maar geen rekening gehouden met de tijd die altijd maar verder tikt en het weer veel te drukke verkeer in en rond Leuven. Met gevolg dat Thomas eigenlijk al te laat in Kessel-lo was, dan moest ik nog zo ver terug naar Lille. Daar eindelijk aangekome bleken de vrouwen al vertokken te zijn. Dat wil wel zeggen dat het binnen een kwartiertje aan mij was!!!!!!!Lichte paniek uiteraard want daar ging mijn opwarming. Ik moest mijn kaartje nog halen en opspelden, mijn wedstrijdkledij aan doen en bovenal ZEER dringend naar het toilet. Ik moest echt kiezen een beetje opwarmen of een beetje ........, ik heb dan maar voor een bezoek aan het toilet gekozen en dan zal wel de juiste beslissing gewest zijn uiteraard. Dan vliegensvlug naar de start, natuurlijk vliegen ze er onmiddelijk in en dat sneed natuurlijk mijn adem af , met gevolg dat ik in de 2de ronde mijn tempo moest laten zakken en enkele jongens moest laten lopen waar ik zo graag had willen bijblijven. De laatste ronde heb ik dan mijn ritme teruggevonden en heb de wedstrijd nog als 8ste beeindigd. Op zich nog redelijk goed zeker de omstandighdeden in acht genomen. Ik voel wel dat mijn form zeer goed is en dat ik nu sinds ik zo ben afgevallen als maar beter begin te lopen. Vroeg of laat zullen de omstandigheden wel eens mee zitten en dan zal het resultaat ook navenant zijn. !!!!!! Thomas heeft practisch dezelfde tijden behaald als voor 6 weken, maar volgens J.Olbreght zijn zijn testen nu beter omdat hij meer melkzuur kan aanmaken dan vroeger, dus vanaf nu zullen zijn tijden op training weer aangepast worden om volgende zomer ook op het einde, als iedereen kapot zit, nog een extra inspanning te kunnen leveren. Het beloofd een zeer warme zomer te worden. Ik kijk er aleszins al naar uit!!!! Nu Vrijdag loop ik de kerstcorrida inHerenthout en misschien in leuven op Zondag. Ik heb genen tijd voor dik te worden en mij vol te proppen met vettigheid. Toch wens ik iedereen een Zalig Kersfeest. Thomas en Kurt

14:50 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooi gelopen ...gezien de omstandigheden die namiddag. Geen ideale voorbereiding. Toch nog een 8ste plaats zonder opwarming...Succes in Herenthout. Maar eerst een zalig kerstfeest. Voor mij ook geen vettigheid hoor. Succes voor u en Thomas.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 23-12-08

And I want to wish to you and your family a nice Merry Christmas and a pleasant Happy New Year.U deserve the Best! Take care!

Gepost door: Dirk | 24-12-08

Fijne kerstdagen !

Gepost door: Bjorn Paree | 24-12-08

Toch nog goed gedaan Dat waren zeker niet de ideale omstandigheden om aan een wedstrijd te beginnen,als ik dat zo lees zijn jillie toch behoorlijk proffesioneel bezig.
Prettige feestdagen en een sportief 2009

Gepost door: Bart | 24-12-08

De commentaren zijn gesloten.