13-01-09

Let's go now!!!

Na iets meer dan 10 dagen uitzieken voelt mijn lichaam nu eindelijk terug veel beter aan. Enkel nog een redelijk zware hoest doet me denken aan hoe ziek ik wel ni geweest ben. Maar eigenlijk om het positieve te zoeken, kon ik moeilijk een betere periode ziek worden dan deze, want het was niet alleen door mijn ziekte onmogelijk om deftig te trainen ook het Syberishe Winterweer van de voorbije 14 dagen heeft er voor gezorgd dat trainen bijna iets utopish werd. (en dat niet alleen voor mij, maar voor zowat bijna iedereen). Dus hoop ik niet te veel achterstand opgelopen te hebben op mijn schema en hoop zodus nog enkele goede crossen te lopen. Om te beginnen nu Zondag al in Herentals, als parcoursverkenning voor de Provinciale Kampioenschappen binnen 3 weken. Waar ik voluit voor het podium ga in mijn reeks, ik weet dat dat heel moeilijk zal gaan, maar moeilijk gaat ook. Ik ben trouwens niet voor niets 8kg afgevallen en de resultaten moeten nu maar eens volgen.!!!!! Thomas heeft vorige Zaterdag op de 1500m zijn (ons) doel behaald, namelijk onder de 17' zwemmen. Ondanks zijn niet zo ideale voorbereiding heeft hij toch een zeer mooie tijd neergezet. Want hoeveel triatleten zullen er in groot bad in Januari onder de 17' zwemmen???Naast Thomas in baan 2 lag Joris Buyl, één van de snelste zwemmers in Belgie in de triatlon en die was wel 45" achter Thomas. Dus dat beloofd toch wel veel goeds voor de zomer. Maar éérst moet Thomas nu Donderdag een dagje kliniek doormaken om zijn wijsheidstanden (3) te laten trekken, onder volledige narcose, dus even rustig aan doen zal de boodschap zijn. Hopelijk zijn de tanden verwenen , maar de wijsheid ni!!!!!!kertsavond 08 en kerstdag en kerstcorrida 277DSC07923jj

16:24 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Training Ja bij de meesten was normaal trainen niet aan de orde. Het PK is nog 3 weken dus kan de conditie tegen dan terug top zijn . Succes met de voorbereidingen.
Groetjes Natalie
PS : die onderste foto is die nu genomen?

Gepost door: natalie | 13-01-09

@Nathalie, ik vermoed enkele kilo's geleden

Gepost door: Maarten Fieuws | 13-01-09

Good Swim Hey Thomas,

knap gezwommen man en ben ervan overtuigd dat je nog sneller kan. Maak je slag af, vooral links slip je nog iets teveel. Ook is het zo dat wanneer je rechts komt ademen je slag 10 tot 15m langer. Dus als je links afmaakt ga je per slag nog meer water pakken. Denk niet dat je veel triathleten, in het zwemmen, gaat zien in Belgie.
Keep up the good work :-)

Gepost door: Dirk | 14-01-09

wijsheidstanden Die laten trekken kan een pijnlijke affaire zijn..toch rekenen op een week herstel ;-)
Hopelijk heeft Thomas er niet te veel last van!

Gepost door: Erik | 14-01-09

De commentaren zijn gesloten.