01-03-09

Top-stage

Eerst en vooral wil ik effe zeggen dat het me spijt dat ik niet heb kunnen up-daten, vooral door tijdsgebrek, jammer maar ik had inderdaad te weinig tijd, een dag zou 30 uur moeten duren ipv. 24, zeker voor een tri-atleet. !!!! Nu over de ganse stage kan ik heel kort zijn : nl. SUPER zowel qua training-weer-hotel-organisatie-groep-niveau-sfeer-ambiance. Voor mij is (was) dit de ideale voorbereiding om mij sterk en goed te voelen om met veel enthousiasme een nieuwe hopelijk zeer goede sportzomer mee te maken. ik heb zeer veel kunnen fietsen want 600km op 7 dagen aangevuld met iedere dag lopen en zwemmen en fitnessen/stabilistie is toch niet niks. Het was prachtig en zoals meestal hebben de afwezigen ongelijk en hetgeen dat we hier hebben bijgewonnen, nemen we mee voor hetgen dat komen gaat. Ik ben ook heel blij dat ik volgende maand terug kan gaan en hoop dan weer op een boost voor mijn conditie, ik ben vanaf nu natuurlijk wel niet meer loper maar vooral terug tri-atleet, maar dat geeft mij een zeer sterk en goed gevoel. !!!!!!!!!Thomas heeft mij daarjuist verteld , tijdens een wisselduurloop die we samen hebben gedaan, dat hij een zeer goede stage heeft gehad in Oostende met 40km zwemmen, 4X gefietst zowel uithouding als wat snelheid en 5 X gelopen. Dus ook voor hem zit alles dik in orde, laat het seizoen nu toch maar beginnen. Ik zal proberen om deze week nog wat meer neer te pennen, want ik heb eigenlijk nog veel neer te pennen. Groetjes van een zeer optimistische Fam. Jurgens. benicasim februari 09 044benicasim februari 09 053benicasim februari 09 207 Let ook op de verschillende Kampioenen die in Benicasim vertoefden, later meer.....!!!!!!

18:08 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

BENICASIM Wat heerlijk te horen dat je een fantastische stage achter de rug hebt. En nu vol vertrouwen naar het zomerseizoen toe....maar eerst nog het BK op 15 maart zeker. Succes.

Gepost door: natalie | 01-03-09

Super tijd gehad en ik ga gewoon eerlijk zijn ,ik ben stik jaloers ;-) verder veel succes jongens ! jullie zijn super bezig !!

Gepost door: Katrien | 01-03-09

Hoi Kurt!
Bedankt voor de super stage! Het was een hele eer om samen met u 25h te mogen fietsen/lopen/zwemmen op 1 week tijd.
Er is afgelopen week een ongelofelijke progressie gemaakt. Thx om al je kennis en ervaring zo met ons te willen delen!!!
Bart

Gepost door: bart | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.