11-05-09

Hoopvol week-end

DSC08629DSC08709Maart 09 113Tevreden na mijn wedstrijd van gisteren, in een zeer sterk deelnemers veld ben ik op de 4de plaats gestrand , net naast het podium dus maar met een tevreden gevoel. Na het eerste lopen kwam ik goed het fietsenpark binnen samen met 3 andere Masters, ik had wel wat reserve overgehouden om het laatste loopgedeelte te proberen de kraan helemaal open te draaien. Vermits het een niet stayer-wedstrijd was wist ik dat mijn fietsen zeker op niveau zou zijn en kon ik mijn rechtstreeks concurenten in't oog houden om alzo te proberen ze af te schudden in het laatste looponderdeel. Maar op het einde van het fietsen met nog een 3tal km te gaan moest ik , op het makkelijkste stuk van het parcours, vals plat naar beneden en wind in de rug,mijn concurenten laten gaan, ik kon niet meer de snelheid aanhouden, 55km/h. Gebrek aan wedstrijdritme en natuurlijk de vele kilometers in Benicasim aan een traag tempo zorgen wel voor een schitterende basis-conditie maar daardoor boet je snelheid in. Zo heb ik mij opgeblazen om toch niet te veel achterstand op te lopen en daardoor heb ik in mijn 2de loopgedeelte ook nooit meer het goede tempo kunnen vinden. Maar met een 4de plaats en gezien alle omstandigheden ben ik hier heel tevreden mee. Ik weet wat me te doen staat de komende dagen en weken!!!!!!Ilse heeft gisteren komen supporteren voor mij en heeft daardoor maar één wedstrijd gereden dit week-end in Incourt waar ze een zeer sterke wedstrijd heeft gereden en enkel door een sterke Kelly Druyts van de overwinning kon wordengehouden, na een eenzame ontsnapping die jammergenoeg niet is doorgegaan door het ploegenspel van Topsport Vlaanderen heeft ze toch nog kunnen meedoen voor de overwinning, na een langerekte spurt bergop moest ze nipt het onderspit delven tegen K.Druyts. Maar na een zeer lastige week qua werkregeling ( 2 dagen bosklassen en niet trainen) en onmiddelijk gaan koersen is dat toch weer een heel sterk resultaat. De overwinningen komen er zeker aan!!!!!!!! Hopelijk kan Thomas voor de eerste overwinning zorgen, volgende week begint hij aan zijn seizoen in Seneffe en zijn moral staat zeer hoog, kijken wat het wordt. Tevens is dit een selectie wedstrijd voor het Europees Kampioenschap in Holten, dus een zeer belangrijke afspraak. Want van dat EK heeft hij een hoofdoel gemaakt van dit seizoen. Hopen dus!!!!!!!!benicasim pasen atriac en Ruddervoorde 331benicasim pasen atriac en Ruddervoorde 391benicasim pasen atriac en Ruddervoorde 407DSC08627benicasim pasen atriac en Ruddervoorde 437

13:33 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een mooie 4 de plaats voor uw eerste...je mag zeker tevreden zijn met uw prestatie...dit doet het beste vermoeden voor het vervolg van het seizoen.

Gepost door: natalie | 11-05-09

You are the Best Kurtje,

Een dikke proficiat met je sterke prestatie dit weekend in de duatlon van Ruddervoorde! Dit belooft voor de komende weken , je bent in superform, alleen nog de puntjes op de i en de rest komt van zelf! Daar zorgen wij samen wel voor, zoals ik al zei :YOU ARE THE BEST !!!


Gepost door: ilse Geldhof | 12-05-09

De commentaren zijn gesloten.