25-05-09

BINGO !!!!!

Het is gebeurd, de eerste overwinning is binnen en het is Ilse geworden. Vrijdag in Begijnendijk heeft Ilse haar éérste zege van het seizoen binnengehaald. We zijn samen naar Begijnendijk gereden vanuit Lier, binnendoor met Thomas en Erik D. V. en Stefke. Goed opgewarmd dus en onder belangstelling van de tv. WTV-Focus heeft Ilse haar wedstrijd aangevat. Een redelijk omvangrijk pleton van 90 rensters had er blijkbaar zin in, onder een deugddoend zonnetje werd er onmiddelijk snel gereden. Na 2 rondes was er een ontsnapping van 5 dames en ILse was attent mee. De volgende ronde waren ze echter weer ingelopen en direkt was er een demarage van C. Hierckens, maar Ilse was attent genoeg om onmiddelijk terug mee te springen. Ze hadden direct een voorsprong van 25" maar moesten nog zo lang alleen verder, maar ze hebben beiden hun deel van het werk gedaan en daardoor hebben ze een jagend peleton kunnen afhouden, dus na 100km hebben ze samen uitgemaakt wie ging winnen. Maar eerlijk van een sprint was geen sprake want Ilse had meer dan een straatlengte voor. De éérste overwinning was dan ook een feit en eerlijk waar ook meer dan verdiend. Er zullen zeker nog vele overwinningen volgen, daar ben ik zeker van.......Thomas en ik hebben goed getraind want zowel op vrijdag als zaterdag als zondag hebben we goed getraind volgens de schema's die opgegeven waren. Ikzelf heb nog samen met de mannen v d Lierse een zeer zware Fartlek gedaan en ik voel dat mijn niveau heel goed is, dat beloofd voor de komende wedstrijden. Zondag BK voor Ilse, voor mij op Maandag duatlon in Elsegem en de week nadien voor Thomas Wenen, het worden dus weer drukke dagen voor T-I-K.22-05-09%20%20%20%20822-05-09%20%20%20%2014begijnendijk 094begijnendijk 161begijnendijk 181begijnendijk 034begijnendijk 100begijnendijk 152

23:29 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat... ...aan Ilse met de eerste overwinning...hopelijk zondag zondag de zelfde uitslag. Succes in Elsegem maandag.

Gepost door: natalie | 26-05-09

SJIEK ILSE !!! Proficiat meideke , knappe boel ! en voor de mannen veel succes !! neem maar een voorbeeld aan de Girl power !

Gepost door: Katrien | 26-05-09

Hey kurt het was echt plezant in begijnendijk,show artikel! :)en de fartlek was nat. ook super,,You ain't seen nothing yet!
groetjes!

Gepost door: Stef | 26-05-09

De commentaren zijn gesloten.