12-06-09

loopverbod en wedstrijden

Voor Thomas is het 2 weken wachten geblazen vooraleer hij terug mag lopen. De kwetsuur aan zijn knie moet eerst volledig genezen zijn. Gelukkig kan hij wel zijn conditie onderhouden met zwemmen en fietsen ( het voordeel van triatlon ), jammer is natuurlijk dat hij dus niet kan starten in Stein. Maar het is beter om de kwetsuur goed te laten genezen, om dan te proberen nog een sterk tweede gedeelte van het seizoen mee te pakken. Er komen nog vele mooie wedstrijden uiteraard!!!! Maar nu eerst studeren!!!!!!! Ikzelf loop Zondagochtend de MC Bride halve marathon in Ieper, als training en zonder voorbereiding, maar met het doel om goed te zijn tegen het BK duatlon in Kortrijk.Die wedstrijd start om 10h en dus hebben we tijd genoeg om daarna te gaan koersen!!!!!! Ilse gaat 2 maal koersen dit week-end, zaterdag in Belsele en zondag in Prosperpolder. Na vorig week-end niet te hebben gekoerst heeft ze er terug zin in en dat beloofd!!!! Want getraind hebben we, geloof me en de form is er. met wat geluk erbij zitten er mooie resultaten aan te komen. Zeker met het warme weer dat ze voorspellen. BK Temse 002duatlon Elsegem 079Benicasim Pasen 09 + Ruddervoorde 059Benicasim Pasen 09 + Ruddervoorde 011DSC_0978

16:03 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

SUCCES... ...Kurt met je halve marathon en Ilse met je twee wedstrijden. Het beloofd inderdaad een warm weekend te worden. SUCCES.

Gepost door: natalie | 12-06-09

overwinning Amaai Kurt, een 10km winnen van 1300 deelnemers, buiten onze Frank(VDB) doet niemand jou dit na.
Frank reed gisteren in Deurne mee, ben je gaan kijken?
Onze Sander is ook goed bezig, deze morgen 80km gefietst aan 28km gemiddeld, niet slecht voor een 11 jarige denk ik.
Den Thomas wordt en echte topper denk ik
Groetjes, de familie Rietjens-VDB FOREVER!!!

Gepost door: Patje | 14-06-09

het was een aangenaam en onverwachts terugzien dit weekend!
ik zie jullie mss wel nog eens op training, nu je toch veel in de westhoek bent! Ilse proficiat met je overwinning zaterdag en Kurt sterk gelopen!

groeten Edouard

Gepost door: Edouard Baron | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.