15-06-09

Overwinning nr 3 en 2de plaats

IMG_4436DSCI0001BK Temse 219Het beste nieuws van het week-end komt van Thomas, die is goed bezig met zijn exames en zegt me dat hij goed aant studeren is. Hij heeft er zin in en ook voor zijn trainingen. Hij voelt momenteel niets van zijn knie en is gretig om er nog een mooi seizoen van te maken. .......Nog goed nieuws komt van het sportieve luik, Ilse heeft Zaterdag op schitterende manier haar 3de overwinning behaald. In Belse won ze van 98 rensters op een zeer sterke manier, op 2 rondes van het einde trok ze alleen in de aanval, ze kreeg het gezelschap van Johanson en Van Doorselaer, samen zijn ze dan vol doorgegaan en hebben nog 34"voorsprong bijeen gereden op het peleton. De spurt met 3 was eigenlijk een kolfje naar de hand van Ilse want ze kwam als eerste de laatste bocht uit en de 2 anderen kwamen er niet meer aan te pas en verloren nog zeker 3 a 4 fietslengtes. De derde overwinng is dus binnen en ze komt zo stilaan op kop van de zegkoniging!!! ... Ik heb gisteren de halve marathon dan gelopen in Ieper (Mc Bride -run ) een loopwedstrijd in lijn, van Ieper naar Poperinge langs de kleine landweggetjes in de Westhoek, de wegen zijn hier nooit vlak en dus constant op en neer met de wind erbij dus een zwaar parcours. Ik ben rustig vertrokken vermits het voor mij duidelijk een trainingswedstrijd was om goed te zijn tegen het BK duatlon in Kortrijk. Ik heb mijn wedstrijd dus goed ingedeeld en heb nooit een zwak moment gekend. Daardoor ben ik onder deze omstandigheden ook best tevreden met mijn 1h16' en de daarbijhorende 2de plaats achter D. Nicque. In goede omstandigheden en met specifieke training zou ik denk ik nog steeds enkele minuten sneller kunnen, maar als tri(du)-atleet is de combinatie natuurlijk het belangrijkste. Dus een vruchtbaar week-end voor T-I-KDSC08624sport in juni 09 051IMG_12802009-06-13_003Elsegem%20%20%2016

14:32 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

3 x Chapeau !!! woorden te kort hier !! dus je weet wel wat ik bedoel hé kanjers !! dikke proficiat , ps ik heb er wel spijt van jullie niet te hebben ontmoet zondag zelf zijn wij direct vertrokken dus heb zelfs de prijs uitrijking gemist !! jandorie !!

Gepost door: Katrien | 15-06-09

Proficiat Aan alle drie nen dikke proficiat...Thomas zijn examens verlopen goed en geeft geen pijn meer, Ilse behaald een knappe overwinning zaterdag(had het artikel zondagmorgen al gelezen in de krant) en jij een mooie 2de plaats. Van een geslaagd weekend gesproken. Chapeau.

Gepost door: natalie | 15-06-09

proficiat de opoffering en zware trainingen , beginnen te renderen.Er gaan nog mooie maanden komen ...

Gepost door: Erik | 15-06-09

Proficiat hoor met de prestaties!
Super.
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 16-06-09

Super sportief bij jullie. Jammer van Thomas maar dat komt wel ion orde, Proficiat voor Ilse en voor u kurt. Houden zo.

Reddertje

Gepost door: reddertje | 17-06-09

De commentaren zijn gesloten.