29-06-09

Sterk trainigsweekend.

Het goede nieuws is dat Thomas terug mag lopen!!!! Hij heeft van de dokter het licht op groen gekregen en heeft verleden donderdag een éérste keer terug gelopen, voorlopig zonder pijn of nevenwerkingen. Hopelijk de start van het echte seizoen voor hem. Hij heeft er aleszins zin in. Nog even afspreken met zijn trainers wanneer en waar hij kan starten!!!!Ilse heeft gisteren in Heusden Zolder de wedstrijd in de buik van het peleton uitgereden, na verschillende aanvalspogingen te hebben ondernomen, maar nooit de vrijheid kreeg heeft ze wijselijk niet meegedaan aan de massaspurt. Op de smalle weggetjes in Heusden met een peleton van 80 rensters is het veel te gevaarlijk. Op een iets meer selectief parcours zal haar goede conditie nog wel renderen in de komende weken.!!!!De komende weken ga ik ook heel wat wedstrijden betwisten, we passen onze kalenders aan en vinden de juiste combinatie voor ons gedrieen, maar met uiteraard voorang voor Thomas. Ik start volgende week in Wevelgem (dua) de week nadien in Kortrijk ( BK Duatlon) dan in Oudenaerde (tria) Kappel o/d bos (tria) en dan Eupen (BK Tria LD). Verder zullen we nog wel zien, maar zeker doe ik nog Viersel (2X) en Mechelen. Mooie programma nog en er zullen er nog wel enkele bijkomen.Passendaele 023duatlon Elsegem 128Passendaele 085

16:40 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat zijn heel wat mooie wedstrijdjes in het verschiet...ik twijfel er niet aan dat daar mooie resultaten gaan tussen zitten. Succes.

Gepost door: natalie | 29-06-09

Mooie trainingen ... voor nog mooiere resultaten !! ,veel succes allemaal

Gepost door: Katrien | 29-06-09

dag jurgen, je zal mij nog wel kennen van het veldlopen. Ik heb zondag eens meegedaan voor de fun aan de powerman. Het is mij bevallen en ik had graag eens metje contact opgenomen om wat tips te krijgen ivm voeding en drinken tijdens wedstrijd. Ik heb goesting om nog wedstrijden mee te doen en eventueel me aan te sluiten bij een club.
als je me je telefoonnummer geeft kan ik eens bellen.
Alvast bedankt,

Gepost door: volders dirk | 14-08-09

De commentaren zijn gesloten.