05-10-09

10 Miles van Broechem en RUSTEN !!!

Voor Thomas is de rustperiode aangebroken. Het is toch nog een zeer mooi seizoenseinde geworden voor Thomas, met na de Belgische titel en de winst in het open Nederlands Kampioenschap, vorige week dan de kwalificatie voor de Jeugd Olympische Spelen. Tijd dus nu om wat te genieten en de batterijen op te laden voor een hopelijk mooie zomer 2010 als eerstejaars Junior!!!!!sept Mar menor 272 Waar toch enkele zeer mooie wedstrijden betwist worden !!augustus 2009 558augustus 2009 023!!!!!

 

 

 

 

 

 

Ik heb zaterdag nog eens een stratenloop gedaan , de 10miles van Broechem. Het resultaat was niet slecht , maar ook niet schitterend. Ik heb heel de wedstrijd alleen gelopen vermits de kopgroep van 7 net iets te snel ging van int begin en ik niet durfde mee te gaan. Er was zaterdag veel wind en dat resluteerd nooit in een goede tijd natuurlijk. Maar in dat sterk deelnemersveld toch nog 8ste geworden algemeen en 3de Master in 57'. Kan er wel mee leven want door mijn griepprikje (met koorts) van vorige week moet ik ook niet meer verwachten. In ideale omstandigheden loop ik nog wel eens rond de 55'.!!!!!!!!=_UTF-8_B_SU1HXzI5MzktYm9yZGVyLmpwZw==_=Juli 09 301

 

 

 

 

 

 

 

Maar de verassing van het week-end kwam van Ilse. Ze had mij s'morgens gezegd dat ze zin had om te trainen (lopen) en ik stelde voor om mee te doen in Broechem aan de 8,4km die één uur voor onze wedstrijd begon. Onmiddelijk was ze akkoord en dus verscheen ze voor het éérst in meer dan 10 jaar nog eens aan de start van een loopwedstrijd. Ik had haar uiteraard de raad gegeven om niet te snel te vertrekken, wat ze ook niet gedaan heeft. Na de 1ste doorkomst liep ze echter al op kop bij de vrouwen.  Maar ze kon nog lachen en praten, de 2de en derde ronde vergrootte ze haar voorsprong op de 2de dame nog. Ze heeft de wedstrijd dan ook zeer gemakkelijk gewonnen in een zeer behoorlijke tijd van 34' en zonder ook maar één keer te forceren. Merkwaardig toch want als coureur zomaar een loopwedstrijd winnen tegen bijna 15km/h is er maar weinigen gegeven. Stel dat ze volgende zomer moest zin krijgen om te tri- of duatlonnen!!!!! Er zouden er veel verschieten, daar ben ik zeker van. sept Mar menor 275sept Mar menor 074

16:18 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Sterk gelopen zowel Ilse als jijzelf!!

Gepost door: Wendy | 05-10-09

knap Amai zeg...inderdaad heel knap van Ilse. Als je dat kunt...Mooie tijd hoor op je 10 miles Kurt. Proficiat aan jullie tweetjes.

Gepost door: natalie | 05-10-09

Broechem Toen ik vooraan moest lossen , heb ik achterom gezien .. maar het gat was al te groot.
Je hebt al een mooi seizoen gehad hé Kurt , en Ilse zal vlg seizoen snel de smaak van het triatlon te pakken krijgen...Kan niet anders met jou in de buurt ;-)

Gepost door: erik | 05-10-09

De commentaren zijn gesloten.