12-10-09

Hawai !!! en Loopwedstrijden.

Eerst en vooral heb ik de afgelopen dagen toch weer grenzeloos genoten van de immense impact van de IRON-MAN van Hawai. Eindelijk komt de mooiste sport ter wereld eens in de belangstelling die het verdiend. Want draai of keer zoals je wilt tri-atleten zijn de beste sportmensen die er zijn, of ze nu Olympic Distance atleten zijn of Iron-Mannen. They are the best!!!! Respect to all !!!!!!

6925_1129366159336_1382673379_817854_1007596_n Voor Thomas is de rustperiode stilaan gedaan en mag hij terug beginnen te trainen. Nog niet veel en zeker niks snel. Maar om een goede en sterke zomer mee te maken moet de basis uiteraard groot zijn. Triatleten zijn geen voetballers die na een voorbereiding van 3 weken een seizoen hebben van 10 maanden en dan altijd gekwetst zijn en oververmoeid zijn. Bij triatleten is de voorbereiding ronde de 7 maanden om dan een seizoen van 5 maanden te kunnen volbrengen. sept Mar menor 103 

 

 

 

 

Ik en Ilse hebben vorige week 3 maal gezwommen, 3 maal gefietst en Ilse heeft nog 4 keer gelopen en ik 6 maal. Veel al maar ja, in ons geval telt natuurlijk rust - roest !!!! Gisteren hebben we dan beiden meegedaan aan de jaarmarktloop in Boom. Ik werd 3de en ben daar best tevreden mee, want ik was uiteraard helemaal niet fris, maar dat hoefde niet want mijn winterdoelen komen later. Toch een goed gevoel aan overgehouden en klaar om volgende week deen te nemen aan de vredesloop in Ieper, een 10 miles door het oude centrum van Ieper. Ilse startte gisteren in dezelfde wedstrijd als ik en had schrik om gedubbeld te worden door mij vermits het 6 kleine rondes waren van circa 1,350m. Ik heb idd alle vrouwen gedubbeld behalve Ilse, want die bleef ver buiten schot. Ze heeft dan ook haar 2de loopwedstrijd achterelkaar gewonnen. Zeer gemakkelijk en zonder tegenstand, waar gaat dat eindigen????? Wie gaat het zeggen????, het zwemmen gaat ook al zeer vlotjes. Laat het maar snel terug lente worden.sept Mar menor 078sept Mar menor 229augustus 2009 019

16:29 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Aloha Ironkurt,

bedankt voor je motiverende berichtje op mijn blog.... blijven checken e;)
Ik ga zeker zien dat ik een goede winter doormaak en weer een tikkeltje sterker ben.... schema's volgend van karen, en de raad van jou, en dan staan we weer wat verder!

eveneens heb ik al meerdere keren gezegd: ik zou niet kunnen wat jij kan... je bent nu over de 40, man man diep diep RESPECT.
Blijve gaan e kurt!!! Tot binnekort!

groetjes

Gepost door: Wim | 12-10-09

Knap hoor wat Ilse presteert...chapeau. En jij ook natuurlijk proficiat met je podiumplaats hé.

Gepost door: natalie | 12-10-09

Amaai zeg!! Ilse is wel straf bezig!! Veel trainingsgenot nog hé, en ik heb ook heel veel bewondering voor triatleten hoor, knappe sport om te zien!!

Gepost door: Wendy | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.