12-11-09

Afwezigheid

kurtje 087kurtje 078kurtje 106Sorry voor het lange wachten op een nieuw blogje. Maar door de fietsvakantie in Benicasim en het vele werk van de laatste tijd heb ik geen tijd gehad om te kunnen bloggen. Vanaf nu komt er wel terug veel meer tijd vrij.kurtje 005

Een korte samenvatting :  Het BK in Lichtaart was voor mij jammergenoeg al voorbij na het eerste loopgedeelte. Ik kwam als leider uit het fietsenpark, maar geraakte niet in mijn klikpedaaltjes. Velen reden mij voorbij en weg was mijn moed om verder te strijden. Ik zag zelfs de eersten al lang niet meer. Ik heb dan maar beslist om op Ilse te wachten om zo haar wat te helpen. Maar uiteraard kun je niemand helpen in het bos met de MTB. Enkel tijdens het 2de loopgedeelte heb ik haar wat kunnen aanmoedigen. Het resultaat was dan ook een zeer mooie derde plaats, voor haar éérste winterduatlon sinds jaren.

De fietsvakantie in Benicasim was weer een voltreffer van formaat. Super goed weer en super toffe groep. 850 km voor mij en 600 km voor Ilse op een dikke week, aangevuld met 5 looptrainingen en 4 zwemtrainingen. De basis moet nu gelegd worden voor een goede zomer volgend jaar. Dus wij zijn er al aan begonnen.

Thomas heeft met het BOIC de herfststage doorgebracht in Vittel. Samen met de zwemmers en de atletiekers hebben de triatleten genoten van een stevige trainingsweek. Alles verloopt naar wens en het gaat zeer goed met zijn trainingen laat hij me weten. Hij mad deze winter ook enkele crossen lopen en wedstrijden zwemmen. We gaan dat nog bekijken en afspreken met zijn trainers welke het beste past in het programma, maar ik zal het zeker ook hier vermelden.

Zo dus vanaf nu weer sneller berichtjes van T-I-K.

 

16:27 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knappe derde plaats hoor Ilse. Proficiat...en terug prima getraind in Benicasim...dat belooft.

Gepost door: natalie | 12-11-09

Proficiat aan Ilse, jammer voor jou!

Gepost door: Wendy | 13-11-09

De commentaren zijn gesloten.