26-11-09

Stage's voorjaar Benicasim!!!!!

ALGARVE_KERST_2008_EN_BENICASSIM_FEBRUARI2009_147Aan alle tri-atleten, duatleten, fietsers, lopers, enz.... zowel individuelen, clubs als vrienden, recreanten en partners.

Nu het hier zo erbarmelijk slecht weer is beginnen we allemaal te dromen van goed en warm weer om in te trainen. Wel ik heb goed nieuws , in Februari (Krokus ) en met de Paasvakantie kan je mee op stage naar Benicasim.  Als je nu kunt boeken geniet je van vroegboekingstarieven. Zo kun je in de paasvakantie voor 10 dagen voor 740 Euro boeken. Inbegrepen : Vliegticket, transfer vanuit de luchthaven, vervoer van eigen fiets over de weg, half-pension + pastabuffet, alle sporfacilliteiten van het hotel, begeleide fietstochten op ieders niveau. Kortom het paradijs voor iedere duursporter.  Voor meer info : http://www.detoerist.be/fietsvakanties/ of http://www.intursports.com/ (Schoon fotoke onderaan rechts he????)                      Het is aan de snelle beslissers om goedkoop te gaan!!!

ALGARVE_KERST_2008_EN_BENICASSIM_FEBRUARI2009_212stage Benicasim 2005 106PB030051

14:58 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

20-11-09

Voorlopig programma.

In deze windstille periode is er niet zo veel te vertellen natuurlijk.  Thomas is goed aan't trainen en ondervind geen hinder van de opgedreven trainingen in het lopen. Waarschijlijk door het zeer goed opgesteld programma van zijn trainers aan de topsportschool. Deze week hebben de gasten ook hun topsportstauten gekregen voor het lopende schooljaar.059Mar Menor 249Mar Menor 046    Ik heb wel last, nl. van mijn linker heup-bil , ik heb al enkele trainingen niet gedaan en ook moeten passen voor de cros in Duffel. Hopelijk gaat het na maandag beter, want dan ga ik naar de Osteopaat. Ik kan wel lopen maar enkel duurlopen en telkens erna met pijn. Hopelijk kan ik crossen in Boechout. Ik werk nu in Ieper in het zwembad en in de sporthal als redder/zaalwachter en moet mijn uurrooster nog eens goed bekijken voor volgend jaar, maar het ziet er wel goed uit.  Ilse is wel zeer goed aant trainen, 4 tot 5 maal per week lopen en 4 keer zwemmen en als het even kan met het weer stappen we ook op onze fiets.  Onze basis is zeer groot en dat is natuurlijk een voordeel. In de komende weken staat er voor T-I-K. wel enkele wedstrijden geprogrameerd.  Voorlopig ziet het er zo uit :

Thomas : - 5 dec 1500m zwemmen in Mol.

               - 13 dec cross lopen in Booischot

               - 20 dec 100m vrij en 100m VL zwemmen in Lier

Ilse :       - 6 dec cross lopen in Boechout

              - 27 dec Kerstcorrida van Herenthout

Kurt :       - 6 dec cross lopen in Boechout

               - 13 dec cross lopen in Booischot.

BK Winterduatlon 09 060DSCF1375PB030051

             

BK Winterduatlon 09 054                                                                

12:25 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-11-09

Afwezigheid

kurtje 087kurtje 078kurtje 106Sorry voor het lange wachten op een nieuw blogje. Maar door de fietsvakantie in Benicasim en het vele werk van de laatste tijd heb ik geen tijd gehad om te kunnen bloggen. Vanaf nu komt er wel terug veel meer tijd vrij.kurtje 005

Een korte samenvatting :  Het BK in Lichtaart was voor mij jammergenoeg al voorbij na het eerste loopgedeelte. Ik kwam als leider uit het fietsenpark, maar geraakte niet in mijn klikpedaaltjes. Velen reden mij voorbij en weg was mijn moed om verder te strijden. Ik zag zelfs de eersten al lang niet meer. Ik heb dan maar beslist om op Ilse te wachten om zo haar wat te helpen. Maar uiteraard kun je niemand helpen in het bos met de MTB. Enkel tijdens het 2de loopgedeelte heb ik haar wat kunnen aanmoedigen. Het resultaat was dan ook een zeer mooie derde plaats, voor haar éérste winterduatlon sinds jaren.

De fietsvakantie in Benicasim was weer een voltreffer van formaat. Super goed weer en super toffe groep. 850 km voor mij en 600 km voor Ilse op een dikke week, aangevuld met 5 looptrainingen en 4 zwemtrainingen. De basis moet nu gelegd worden voor een goede zomer volgend jaar. Dus wij zijn er al aan begonnen.

Thomas heeft met het BOIC de herfststage doorgebracht in Vittel. Samen met de zwemmers en de atletiekers hebben de triatleten genoten van een stevige trainingsweek. Alles verloopt naar wens en het gaat zeer goed met zijn trainingen laat hij me weten. Hij mad deze winter ook enkele crossen lopen en wedstrijden zwemmen. We gaan dat nog bekijken en afspreken met zijn trainers welke het beste past in het programma, maar ik zal het zeker ook hier vermelden.

Zo dus vanaf nu weer sneller berichtjes van T-I-K.

 

16:27 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |