08-12-09

Boechout

De éérste cross van het seizoen is voor mij niet geworden wat ik ervan verwacht h&ad, of eigenlijk juist wel!!!! Ilse daarentegen heeft het voor haar éérste ooit zeer goed gedaan.week-end ,Last Post Nov 09 en cross boechout 040week-end ,Last Post Nov 09 en cross boechout 051 Thomas heeft dit weekend niet kunnen zwemmen vermits de club te laat was met de inschrijvingen en er zeer veel aanvragen waren, dus geen wedstrijd voor  Thomas maar wel trainen en STUDEREN!!!!!!!!

 

De cross voor Ilse was zeer leerzaam, na een veel te snelle start 4de na 500m all over heeft ze uiteraard wat gas moeten terugnemen, maar na 2 rondes heeft ze haar tempo goed terug gevonden en is ze terug wat versneld, indien ze iets rustiger durft vertrekken is er zeker nog heel veel progressie mogelijk, Maar uiteraard worden de uitslagen nog beter want crossen is niet niks, het is het hoogste niveau in het lopen, zowiezo dus een beetje leergeld gekoppeld aan wat kennis betekend betere uitslagen. Ook ik heb weer eens ondervonden hoe verschroeiend snel zulke crossen weer gaan. Na een zomer ben je dat eigenlijk vergeten en als het dan goed gaat op training denk je snel dat je een goede cross in de benen hebt, maar de realiteit leert ons dat cross afzien is en dat moet je in de benen hebben, ofwel met zeer zware trainingen( interval, weerstand, snelheid) ofwel door wedstrijdritme. Ik kies altijd voor wedstrijdritme en hoop dus dat ik vanaf volgende week al wat beter ga lopen in Booischot. Het zal nodig zijn , wanr buiten ik en Ilse start daar ook Thomas ,(voor zijn éérste ooit) samen in de wedstrijd tegen mij. Ik ben eens currieus wat dat gaat worden. Het negatievve is dat Thomas gisteren heel de namiddag in zijn bed is gekropen wegens (ziekte) maar dat het vandaag, na een goede nachtrust blijkbaar wel beter ging. Ik ben Zondagavond na de wedstrijd ziek geworden en heb nu een keel die meer op schuurpapier lijkt en benen die net 200kg wegen. Hopelijk beterd het ook bij snel, want ik voel me echt wel rot nu.Waarschijnlijk zat dat al afgelopen zondag in mijn lijf, maar geen uitvlucht hoor, ik kon niet sneller.week-end ,Last Post Nov 09 en cross boechout 061Kortrijk,Oudenaarde 177

 Op naar Zondag!!!!

21:02 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Crossen is inderdaad afzien maar ooo zo goeie trainingen...en als je al niet optimaal aan de start komt kan het soms moeilijk worden hé. Succes zondag met het duel vader zoon.

Gepost door: natalie | 09-12-09

Crossen is inderdaad het hoogste niveau van lopen!
Super gelopen in Booischot Thomas,Kurt,Ilse!
grtjs

Gepost door: Stef | 14-12-09

De commentaren zijn gesloten.