21-12-09

wedstrijdweek-end!!!

Wij hebben verleden vrijdag, ondanks het zeer barre winterweer, toch naar Lembeke gereden om er mee te doen aan de Kerstcorrida. Ilse moest rapporten uitdelen en had oudercontact tot 18h. Ik had gewerkt tot 17h, we zijn dan rechtstreeks naar Lembeke gereden, maar door het ellendige winterweer en de zeer drukke wegen waren we pas om 19h15' ter plaatse. Vlug ingeschreven (niet opgewarmd en geen sanitaire behoefte meer gedaan). De wedstrijd was dan door het besneeuwde parcours nog eens verkort tot een kleine 6km. Ijskoud aan de start voor zo'n korte wedstrijd is natuurlijk niet ideaal, ma ja het kon nu niet anders.

582754-2feb642ee4dbf3dfa1dd7fd1e70ee8bf

 Ik ben ondanks al die misserie toch redelijk tevreden met mijn 7de plaats int totaal en 1ste plaats bij de Masters. Zeker de manier waarop was goed, want ik voelde mij iedere ronde beter worden en ben dan ook constant opgeschoven, als de wedstrijd 10km was geweest zou ik nog wel wat dichter geweest zijn.

Ilse heeft ook zeer goed gelopen, want enkel een zeer sterke juniore heeft haar in de sprint kunnen kloppen, anders had ze de wedstrijd gewonnen. Maar vooral de mannier waarop ze gelopen heeft laat duidelijk zien dat ze zeer goed bezig is en er steeds betere prestatie's uit voortvloeien. IMG_3058IMG_2947IMG_3183

 

 

 

 

Dan Zondag, Thomas moest s'morgens om 7h in Leuven zijn, om er lactaattsten te doen met de Topsportschool bij J.Olbreght. Eerst een 400m en daarna een 100m met zeer behoorlijke tijden en bijhorende lactaatwaarden, het lopen is daar wegens de sneeuw uitgesteld. Dan vliegensvlug naar Lier waar hij weer moest zwemmen, nu wedstrijd in zijn eigen bad te Lier. Ook Tim ( broer) deed na vele jaren nog eens mee en heeft dat trouwens zeer goed gedaan, ondanks zijn weinge trainingsarbeid heeft hij bijna zijn beste tijden van vroeger geevenaard. Als hij nu even doorbijt komt dat zeker terug in orde, want olie drijft altijd boven!!!!!!fiets winterslaapplaats 056fiets winterslaapplaats 059

 fiets winterslaapplaats 051

 

 

 

Dan Thomas, Na zulke ochtend met melkzuur in uw lichaam!!!! Toch weer 2 keer zeer goed gezwommen, ondanks het iets mindere zwemwerk op training in Leuven, omdat hij een training minder doet int zwemmen maar één meer doet int lopen. Eerst de Vlinder, zonder tegenstand zijn bestijd met een halve seconde verbeterd, 58'17". Een zzer sterke tijd vind ik, zeker voor een tri-atleet. Daarna als laatste wedstrijd nog eens zijn tijd verbeterd, 53'51", Super tijd, met al dat melkzuur in uw lijf. Nu toch een goed gevoel overgehouden aan deze wedstrijd, want er zijn niet veel triatleten die 53'zwemmen, dus de start int de wedstrijden volgende zomer zullen goed worden, hopen we, nu nog kunnen afmaken uiteraard!!!!! Dus een hoopvol week-end geweest voor T-I-K, of wordt het T-T-I-K ??????

fiets winterslaapplaats 063fiets winterslaapplaats 067fiets winterslaapplaats 070

 

 

 

 

 

 

 

22:33 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

prettige pretigge feestdagen en een gelukkig en sportief 2010 gewenst Kurt - Thomas!

Gepost door: patrick aerts | 22-12-09

Knap toch heel wat deelnemers in Lembeke...proficiat met je eerste en Ilse met haar 2de plaats. Knap gedaan.Prettige feestdagen.

Gepost door: natalie | 23-12-09

FIJNE KERST EN EEN SUPER 2010 voor jullie ALLEMAAL xxx

Gepost door: Katrien | 23-12-09

Prettige Feesten en een super 2010!

Gepost door: Justien | 26-12-09

De commentaren zijn gesloten.