04-01-10

Een nieuw jaar !!!

 Eerst en vooral zouden wij ( T-I-K )  iedereen die onze blog leest, langs deze weg een zeer gelukkig jaar willen wensen , met heel veel gezondheid, weinig kwetsuren en schitterende resultaten, of toch minstens heel veel trainingsplezier!!!!!!

Wij zijn alle 3 het nieuwe jaar goed begonnen, met de ambitie om er het best van te maken. Ik verwacht heel veel van het nieuwe jaar en dan heb ik het niet over mijn eigen ambities, maar over Thomas en Ilse. Voor mij is het ieder jaar weer opnieuw hetzelfde niveau proberen te behalen als het jaar voordien, wat al heel moeilijk is op mijn leeftijd en gezien mijn aantal jaren Triatlon. Dit jaar word mijn 25ste seizoen, dus een jubileum jaar, daar moet ik toch iets van maken. Maar door het enthousiasme van zowel Thomas als Ilse ga ik er aleszins alles aan doen om eer zeer goed jaar van te maken.

Mar Menor 080benicasim pasen atriac en Ruddervoorde 377Powerman Geel - BK Izegem 034

Thomas is duidelijk heel veel progressie aant maken in het lopen. De wedstrijden die heeft gelopen en nog zal lopen zullen hem zeker heel goed van pas komen in de zomer, dit aangevuld met het schema dat ze in de school hem opleggen moet hem in staat stellen om er een topjaar van te maken. Uiteindelijk is het nu dat de stap vooruit er zou moeten komen, want kijk maar rond overal in elke sport, de juniors maken het de seniors knap lastig, ook in triatlon.

Mar Menor 211056booischot_cross_2009_144

 

 

 

 

Dan is er Ilse, iedere dag trainen, zowel zwemmen als fietsen als lopen. Wedstrijden lopen tegen 15km/h na amper 3 maanden te hebben gelopen, zwemmen zonder problemen en al mooie tijden behalen en dan gezwegen over de fietscapaciteiten die ze zoals iedereen wel weet heeft, dat zou toch wel eens kunnen leiden naar schone prestatie's. augustus 09, Ventoux 436IMG_4468fiets winterslaapplaats 116

09:59 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

2010 wordt een te gek jaar voor jullie !!! ik voel het aan mijn kleinste teen !! veel succes maatjes !!!

Gepost door: Katrien | 04-01-10

hallo Een aanmoediging die voor het hele jaar geldt. Qua beste wensen voor 2010 omtrent gezondheid blijft maar zo als vele andere mensen voornemen om meer te gaan sporten is dat lachetje voor zulke sport fanaten jij en de andere hardlopers.

zet hem op en geniet ervan.
groetjes

Gepost door: Bianca | 05-01-10

Ik denk dat we hier mooie prestatie gaan mogen lezen dit jaar, ik kijk er al naar uit!!

Gepost door: Wendy | 07-01-10

Beste Kurt

wij leven mee met jou en Thomas daar in Singapore.
Wens hem het allerbeste toe voor maandag. Wanneer hij 100 % in zichzelf geloofd zal hij een knalprestatie neerzetten, daarvan zijn wij overtuigd!

Veel succes!!!

Peter en Gerda

Gepost door: Peter Mutert | 14-08-10

Sorry, 100% in zichzelf gelooft!!(met een t).

Gepost door: Peter Mutert | 15-08-10

De commentaren zijn gesloten.