25-03-10

Stage Iron-managers !!!!

Dag 1 : Iedereen goed aangekomen, en losgefietst, Met als uitsmijter de huisberg (deserto de las palmes) ik ook nog 12km gelopen.

 

Dag 2 : Eérste rit, 125km met toch wel wat leuke hellingen in ( Cabanes ) daarna 15km gelopen en 2500m gezwommen.

 

Dag 3 : Eslida rit; 110km met snel einde door de bloeiende appelsienboompjes!! gevolgd door 50m loslopen, met alle iron-manegers.

 

Dag 4 : rustige dag, 90km vlak gereden  en 4000m gezwommen in het 50m bad te Castellon, daarna duurloopje gedaan en 6 deboulees.

 

Dag 5 : Costur, 130km en 1700 hoogtemeters, daarna duurloop met pittige stukken bij. Garmin Fore-runner is bangelijk goe toestelletje!!!!!

Dat is zowat het verloop tot hiertoe van de stage. Alleen het weer zit niet echt mee, het is wel redelijk warm rond de 20° maar de zon heeft nog niet één keer geschenen!!! Jammer, maar hopelijk de laatste 2 dagen nog.

Ilse blijft thuis ook niet bij de pakken zitten natuurlijk, ze zeal zeker ook klaar zijn om tijdens de paasvakantie een zeer sterke stage af te werken. Als ik hoor welke trainingen ze zelf afhandeld beoofd dat voor de nabije toekomst.

Thomas heeft een relatieve rustweek gehad, want vertrekt as. vrijdag naar het zuiden van Frankrijk voor een stage van 2 weken. Alles wijst erop dat ook hij al goed in form is, zijn fietstesten hebben dat ook weer bevestigd.

Jammer dat we eigenlijk niet tesamen kunnen op stage gaan, ik zou het  nog wel eens willen proberen om met ons drieen tesamen een stage te organiseren!!!!!

10:26 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wauw knappe stage, ben reuzebenieuwd naar de komende prestaties! Ik duim voor zon ;).

Gepost door: Wendy | 25-03-10

liefje

Goed bezig daar ,liefje, geniet er nog maar van !! Maar eerlijk gezegd het 'alleen' trainen steekt hier wel wat tegen, zeker als je zoals 'ons' gewoon zijt van alles samen te kunnen doen! ik zie er naar uit wéér samen te zijn, geniet verder nog en tot saturday!!! dikke zoentjes,


Ilske x

Gepost door: ils'ke | 25-03-10

De trainingen gaan daar alvast goed... moet heerlijk zijn zo een stage...enkel moeten denken aan sporten.

Gepost door: natalie | 25-03-10

De commentaren zijn gesloten.