12-04-10

Eindelijk !!!!

Ola iedereen!!!!

Eindelijk eens wat tijd gevonden om een blogje te schrijven!!! Na de vorige stage met de Iron-managers hebben ik en Ilse een stevige loop-/zwemweek gehad in het koude natte Belgie, afgesloten met een 10km loop in Zandhoven. Ilse was daar zeer mooi 2de achter de 2de op het kampioenschap van Belgie bij de juniors. Ik heb een goede wedstrijd gelopen en was 4de, waar ik gezien de omstandigheden heel tevreden kon mee zijn!!!

Thomas was die week al vertrokken op stage naar Frejus, ghij heeft mij gisteren nog bevestigd dat hij een heel goede stage heeft gehad en dat alles zeer goed verloopt. Vanaf dit week-end begint voor hem het seizoen,( alhoewel de duatlon van Wevelgem uiteraard maar wedstrijden zijn om het wedstrijdritme te vinden). Later als er ook mag en moet gezwommen worden zullen de resultaten ook belangrijk worden. Maar goed presteren op de 2 duatlons die hij doet moet hem toch een goed vertrouwen geven.

Ik en Ilse zijn momenteel dus weer in Benicasim, samen met 67 wielrenners en 50 triatleten. Zowel Atriac, als 3kant zijn hier aanwezig, en het fietsen gebeurt heel veel tesamen, ik begeleid hier de groep met het meeste triatleten, gisteren meer dan 40mannen en vrouwen, want bijna de hele vrouwentop in het triatlon is hier aanwezig!!!

Onze trainingen gaan zeer goed, ons loopniveau was zowel voor Ilse als voor mij al heel goed en nu zijn we weer bezig om onz fietsniveau op te trekken en geloof me het gaat zeker en vast al heel behoorlijk!!!!

Het is hier trouwens bijna het paradijs op aarde om als triatleet te trainen, alles is hier aanwezig om als Profs te leven, zelfs de zon is de voorbije week steeds van de partij geweest met temperaturen tot 25°. Hopelijk zullen de resultaten wel volgen, waarschijnlijk zal het nu Zondag niet goed gaan vermits we pas zaterdag thuis komen van stage, maar daarna zie ik het wel zitten voor T-I-K.Benicasim April 2010 117Benicasim April 2010 16423477_1408604819836_1373911642_31104048_1022790_n

 

 

 

 

 

 

 

Nu ben ik snel weg, want we gaan een duurloop doen met zen allen op het strant!!

Groetjes aan iedereen en tot dra!! T-I-K.

 

16:51 Gepost door fam Jurgens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooi, ik ben helemaal niet jaloers hoor ;).

Gepost door: Wendy | 12-04-10

Knappe prestatie van Ilse en jou, Kurt. Geniet nog van jullie stage.

Gepost door: natalie | 13-04-10

De commentaren zijn gesloten.