14-07-10

De Hoek waar de klappen vallen,,,,,,,

Inderdaad, Thomas zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Vorige week in Athlone E.K., na een schIMG_1722.JPGitterende zwembeurt na 7km platgereden, was nog knap vooraan in de kopgroep, gevolg wedstrijd gedaan.

IMG_1781.JPG

 

Dit week-end revanche in Echternach, met een zeer sterk deelnemersveld, bijna E.K. waardig. Weer een supergoede zwembeurt, zonder wetDSC04855.JPG-suit ( EROX, met dank aan PRORENO ). Met zen vijven in de kopgroep, maar geen goede samenwerking enkel Thomas, IMG_1832.JPGObozil en Kocar wilden werken, maar de twee andere jongens vertikten het om mee te werken, met gevolg dat een geweldig grote groep (35) in de derde ronde bij de IMG_1941.JPGleiders kwam. Met zen allen dan maar het fietsenpark binnen gelopen om de wedstrijd te beslissen in het lopen. Thomas zag er zeer fris uit en was er op gebrand om een zeer goede loopbeurt neer te zetten en zo te bewijzen dat hij normaal gezien vorige week makkelijk bij de éérste 16 zou geeindigd hebben en zo zijn ticket voor het W.K. te hebben verdiend. Een goede wissel en als 8ste uit de wisselzone. Direkt een zeer hoog tempo, je kon aan zijn gelaatsuitdrukking zien dat hij ging vlammen. Hij liep direkt al een atleet uit Rusland voorbij en na een goede 600m nam hij de binnenbocht om nog een atleet voorbij te steken. Daar heeft hij op de boort getrapt en zijn voet is daar naar buiten omgeslagen, Thomas is daardoor in het gras gevallen met een zware steek in zijn knie. Blijkbaar moet zijn knie die misstrap opgevangen hebben, Thomas lag uitgeteld in het gras en kon niet meer verder. Weer wedstrijd gedaan door pech. Jammer want een prachtprestatie lag hier ook weer voor het rapen. Dus weer niet kunnen bewijzen dat hij wel degelijk snel kan 34777_412635874889_711079889_4251714_7257809_n.jpglopen, maar natuurlijk heeft hij dat al wel bewezen oa. in Zwevegem en Stein.

Wat ondanks de pech van afgelopen weken wel duidelijk is geworden is dat Thomas momenteel bij het zwemmen en fietsen reeds bij de top van Europa behoord, het is nu tijd dat hij ook nog eens kan bewijzen dat hij hard kan lopen. Hopelijk valt zijn blessure goed mee en kan hij nu beginnen trainen om in Tabor op 1 augustus een goed gevoel te behalen om zo met een goed gevoel naar Singapore ( J.O.S.) te vertrekken.

Het heeft genoeg geweest met de tegenslag, het geluk mag nu eens aan onze kant staan. Een goed sportman komt na tegenslag dikwijls veel sterker terug voor de dag. Dus dat beloofd voor Singapore!!!!

DSC04849.JPG058.jpg

 

Voor mij en ILse hebben deze 2 wedstrijden van Thomas heel veel tijd gekost ( 800km met de auto , op en af naar Echternach) maar hebben wij toch tussen de vele en lange verplaatsingen in wel de tijd gevonden om er een stevige trainingsweek van te maken. Nodig uiteraard om het 2de gedeelte van het seizoen hopelijk nog iets DSC04899.JPGbeter te presteren. We DSC02531.JPGbeginnen er alvast volgende week 21 Juli aan in Kapelle O/D Bos.

15:19 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Van pech gesproken Thomas, hopelijk in deel 2 van het zomerseizoen minder pech. Succes.

Gepost door: natalie | 18-07-10

De commentaren zijn gesloten.