06-09-10

Hard Trainen !!!!

Het seizoen loopt misschien wel bijna op zijn laatste pootjes, maar voor mij en Ilse betekend dat niet dat we stilzitten. Thomas heeft een relatieve rustperiode achter de rug na al de feestjes en plechtigheden. Maar met het begin van het nieuwe schooljaar is hij toch ook terug aan het trainen geraakt.

Maar goed ook, want hij start in Mechelen op zondag 19 september voor zijn aleréérste kwart triatlon. Samen met Ilse en ik zitten we dus daar met zen drieen in dezelfde wedstrijd. Iets om naar uit te kijken. s'Zaterdags heb ik van 2 Sponsors het licht op groen gekregen om met 2 ploegen in te schrijven in de bedrijventriatlon van Mechelen. Ik moet eerlijk bekennen dat het 2 droomploegen zijn. Met dank aan De Toerist-Biking en schilderwerken PRORENO.

De mannenploeg bestaat uit :

zwemmer : Thomas Jurgens (of wat had je gedacht)

fietser      : Bart Aernouts ( WK duatlon, enkel Cancelara gaat sneller, misschien)

lopen       : Stefan Van Den Broeck ( kampioen van Belgie en waarschijnlijk beste stratenloper in Belgie )

De vrouwenploeg is al even impressionant :

zwemster : Katrien Verstuyft ( BK triatlon en snelste zwemster )

fietster     : Ilse Geldhof ( of wa had je gedacht, ex-kampioen van Belgie en fietsbeest )

loopster    : Xenia Luxem ( ex kampioen van Belgie )

Geef toe 2 droomploegen toch, ik ben al blij dat ik die ploegen kan bij elkaar brengen en mag coachen.

Na het triatlon weekend van Mechelen starten Ilse en ik dan nog op het BK duatlon te Wetteren. We hebben er aleszins speciaalvoor getraind en zullen normaal gezien in deze zware periode goed in form moeten zijn. Waar dat gaat uitkomen weten we niet, maar we zullen op een mooie manier proberen afscheid te nemen van het tria/duatlon seizoen.

We hebben dit week-end meegedaan aan stratenlopen, ik heb vrijdag gewonnen in Marke (10km) en Ilse heeft gewonnen op en rond de Kemmelberg (12km) Gisteren hebben we dan nog meegedaan in Poelkapelle, waar Ilse een zeer knappe 2de plaats behaalde in zeer sterk gezelschap en dat amper één dag na de zeer zware loop in Kemmel. Fris had ze deze wedstrijd ook kunnen winnen, maar we hebben gekozen om de conditie op te krikken voor Wetteren.DSC03601.JPG

Tri-02.jpg47054_438421576552_698866552_5206049_6173302_n.jpgTri-02.jpg

11:26 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.