13-09-10

Pay Time!!!!!!

De laatste weken hebben ik en Ilse toegeleefd naar de wedstrijden die nu komen, nl Mechelen en Wetteren, met de bedoeling daar echt goed te zijn. De wedstrijden die we als voorbereiding hebben gedaan telden echter als training en waren niet echt een doel op zich. Maar de resultaten waren wel zeer goed tot schitterend. Ik werd 1ste in Marke (10km) en ben bij Ilse gebleven in Kemmel (12km) en ook in Poelkapelle. Ilse heeft die 2 wedstrijden gewonnen, telkens met een zeer goed gevoel en na nog  anere trainingen die dagen. Dit week-end hebben wij meegedaan aan de triatlon van Oedelem ook als training en toch hebben we allebei gewonnen, Ilse met 6' voorsprong op de 2de dame, ik éérste Master  en 2de algemeen. Met een zeer goed gevoel want zowel bij mij als bij Ilse gingen het fietsen en lopen zelfs heel goed. Dus dat ziet er goed uit voor Mechelen en het BK duatlon in Wetteren. Gisteren hebben we dan nog meegedaan aan dwars door Ieper 14klm lolpen de dag na een triatlon, moeilijk, uiteraard, maar weer hebben we beiden zeer goed gepresteerd. Alle twee gewonnen met schepre tijden, ik in 48' en Ilse in 54'. We zijn dus duidelijk klaar voor de laatste 2 wedstrijden van het seizoen. In Mechelen start dus ook Thomas voor zijn éérste kwart. Hopelijk hebben ze hem ook klaargestoomd voor zijn kwart, want Mechelen is enorm ver lopen, en zeer zwaar langs het kanaal op en af. 

Hopelijk valt het weer wat mee en komen er veel supporters ons aanmoedigen, vooral Thomas zal het nodig hebben denk ik, want waarschjnlijk zal hij in de kopgroep zitten na het fietsen en begint dan een zeer lange loopwedstrijd tot aan de finish!!! Zaterdag starten dus zowel Thomas en ILse in hun respectievelijke dreamteams DE TOERIST-BIKING EN SCHILDERWERKEN PRORENO!!!!!DSC03601.JPGDSC_0831.JPGGeel%201-08-2010%20(2).jpg

18:42 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes!!! Jullie zijn in topvorm!

Gepost door: wendy | 13-09-10

alles lijkt op wieltjes te lopen voor jullie. Hopelijk zaterdag meer van dat. Ik neem zaterdag ook deel aan een triatlon...welliswaar met trio's.

Gepost door: natalie | 14-09-10

De commentaren zijn gesloten.