20-09-10

Zeer goed gepresteerd van T-I-K.

Zoals verwacht was het een zwaar week-end voor alle drie!!! Zaterdag met 2 ploegen als torenhoog favoriet starten geeftg uiteraard altijd extra druk. Maar met zulke kleppers voor onze 2 ploegen is het voornamelijk de kunst om vanuit uw eigen kunnen en kameraadschap uit te gaan. Laat ons nu net daarin zo sterk zijn, kameraadschap was Zaterdag zeker bij onze 2 ploegen een belangrijk pluspunt. als je ziet was deze toppers voor elkaar opbrengen en voor elkaar doen kan ik niet anders zeggen, chappeau vrouwen en mannen, het zal moeilijk worden om ooit deze 2 ploegen te kloppen. Aan mij de kunst om ze in de toekjomst samen te houden!!! maar ik zal men best doen, zeker weten. Ik wil uiteraard ook de 2 sponsors, nl. De Toerist-Biking en schilderwerken Proreno bedanken, geloof me de namen zijn ondertussen als maar meer en meer bekend geworden. Hoplijk volgend jaar opnieuwDSC06368 - kopie.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag was het dan individueel, Thomas zijn éérste kwart. Ik moet eerlijk zijn hij was veel minder zenuwachtig als ik, maar misschien wel een beetje normaal. Ilse moest zeker kunnen gaan voor het podium en ik, ja ook voor het podium!!!!

De wedstrijd zelf dan, alles in orde brengen voor 3 ateleten is niet zo eenvoudig en misschien ben ik wel iets te bang om voor iemand iets te kort te doen, in ieder geval het heeft me veel meer enrgie gekost dan ik had verwacht. Bijna was ik zelf nog te laat aan de start. Jammergenoeg ben ik tijdens het zwemmen mijn Polar en mijn oorbelletje verloren. Ik heb nog gedoken naar mijn horloge in de start, maar geen gluk gehad, gevolg veel tijd verloren en nog veel erger, mijn horloge kwijd!!!

Het sportieve dan op zondag,

Thomas éérste uit het water ( rustig gezwommen in vergelijking met zaterdag blijkbaar amper 80% , met de bedoeling om fris aan het fietsen te beginnen). Tijdens het fietsen samen met Peter Denteneer , Nick Debusschere en Pieter Hemelrijck verder weg gefietst van de achtervolgende groep met enkel toppers(????). Nog als éérste begonnen aan het lopen, maar dan jammergenoeg moeten stoppen met alweer die vervelende Chronische blijn en eeltplek die hem ook al in het begin van het seizoen parten speelde!! Hopelijk word er nu eindelijk eens tijd gemaakt van dat euvel. !!!!!

 

 

 

DSC06311.JPGAfbeelding_033.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse heeft een prachtige prestatie neergezet, na een zeer goede zwembeurt 5de uit het water, samen met Lieve Paulus, heeft ze onmiddellijk naar de 2de plaats gefiets, enkel Stefanie Adam kon in het wiel aanpikken. Enkel J. Lewully was toen nog vooruit. Deze topsport triatlete moest toch zeer diep gaan om een aankomende Ilse af te houden, en na een zeer snelle loop is Ilse op amper 45"gestrand op een gisteren wel zeer sterke Jolien Lewwully. Maar bedenkende dat Ilse nog maar amper sinds 10maanden aan triatlon doet beloofd dat zeker en vast voor volgend jaar!!!!Afbeelding_049.jpg You aint sea nothing yet!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding_032.jpg

En ik, ik was al heel tevreden van wat er zich zaterdag had afgespeeld!!! Ik heb nog maar eens de bevestiging gekregen dat Thomas zowiezo wanneer hij wil hij de snelste zwemmer is.

 En dat ik in mijn carriere ondertussen een heleboel TOPSPORTATLETEN als persoonlijke vrienden kan begroeten. Anders is het niet mogelijk om zulke teams bijeen te krijgen.  Belgische en zelfs werledkampioenen samen krijgen is niet zo eenvoudig, maar ik ben heel blij dat het mij gelukt is en ben ervan overtuigd dat het volgend jaar weer gaat lukken. ( Thanks guys and girls);

mijn wedstrijd was niet zo super als ik had gehoopt, maar gezien de zeer drukke omstandigheden ben ik toch tevreden en hoop ik vooral om as zondag een vooraanstaande rom te spelen op het BK duatlon te Wetteren.

Afbeelding_056.jpg

22:03 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sowieso al uniek om met drie aan de start te komen van een wedstrijd. Wel ingewikkeld om een wedstrijdverslag te schrijven ;). Dan nog eens twee podiumplaatsen halen is helemaal de max. Proficiat!

Gepost door: Teun | 21-09-10

De commentaren zijn gesloten.