10-11-10

Super resultaten!!!!

 Ilse en ik hebben afgelopen zaterdagavond mee gelopen in Avelgem, een 10Km wedstrijd georganiseerd door het triatlon-team NLT. Dat staat altijd garant voor een goede organisatie!!! Ook nu weer een schitterend initiatief, vertrekken om 20h in het volledig verkeersvrije Avelgem, met orkestjes langs de kant, dan de velden in waar er enkel fakkels als verlichting was, zeer uniek en leuk om in te lopen!!! Bij de deelnemers, veel mooi volk, zowel bij de dames als bij de heren.

Ilse heeft haar snelste tijd tot hier toe op een wedstrijd behaald, nl. 37'49", een top tijd voor haar. Duidelijk het bewijs dat ze veel talent heeft om te lopen en de goede trainingen combineert met de juiste recuperaties!!!! Ilse heeft de wedstrijd gewonnen in haar categorie en werd 2de algemeen, achter L. van den Brouck en voor Lies Deruddere, ook een knappe prestatie van Inge Van Cauwenberghe op de 5de plaats.

Ik heb ook sinds zeer lang nog eens 33'45" gelopen, duidelijk het bewijs dat mijn loopform er aan komt. Mijn hartslag gemiddelde tijdens de wedstrijd was 165, als ik die nog enkele slagen hoger kan krijgen kan ik ook goede crossen gaan lopen. Ik heb daarmee de wedstrijd gewonnen bij de Masters en was 8ste algemeen, op enkele seconden van Timpermans en voor Fieuw en Samson!!!!

We starten morgen samen in de halve marathon van Deinze, voor Ilse haar éérste, we zullen wel zien waar we uitkomen. Haar eigen tempo lopen is zeker hier de boodschap. Ik hoop ergens rond de 1h17' uit te komen,(ga op hartslag lopen en nooit forceren) als het weer geen te grote spelbreker wordt natuurlijk.

Thomas zijn trainingen zijn stilaan aan het oplopen en alles gaat goed zoals opgelegd. Hij volgt zeer nauwkeurig zijn programma, dus dat ziet er veelbelovend uit.

Zondag zijn we ook gaan eten om Tim zijn 25ste verjaardag te vieren. Heel leuk was het nog eens samen te kunnen zijn met zen allen.101031%20(75).jpgDSC06429.JPG Kinderen worden groot he!!!! das nog niks maar we worden zelf ook ouder he!!!! Maar je bent maar zo oud als je jezelf voelt!!!!

 

 

11:32 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,

Het was super lopen in Avelgem! Het was heel leuk even samen lopen met Ilse! Ilse is sterk bezig! We gaan er nog vaak van horen! Kurt loopt ook heel sterk! Chapau, heb respect voor jullie!
Na de wedstrijd was het heel leuk een praatje te doen met jullie, echt toffe mensen!! En lieve!! Bedankt voor jullie lovende woorden over mij!
Inderdaad het was echt in het dialect het optreden, maar wel leuk hoop ik.
Succes morgen op de halve, wij trekken richting Ploegsteert!

Groetjes, Lies en Davy en Geert en Carine

Gepost door: Lies Deruddere | 10-11-10

Proficiat met jullie knappe prestaties...

Gepost door: natalie | 12-11-10

De commentaren zijn gesloten.