20-12-10

Zeer druk !!!!!

Het is zeer druk geweest de laatste dagen, daarom geen tijd gehad om een blogje te kunnen schrijven, bij deze men exuses.

Vorige week hebben Ilse en ik de kerstcorrida van Langemark gelopen. Zelden heb ik in mijn carriere zo'n sterk deelnemersveld, zowel bij de vrouwen als bij de mannen, aan de start gezien van een stratenloop !!!!!DSC_0067.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse werd 5de algemeen en 2de master, achter een zeer sterk lopende Nathalie Declercq. Ilse heeft de 10,8km (met veel wind) toch afgelegd tegen een gemiddelde van maar liefst 15,64 km/h. Als je daar maar 5de mee bent wil dat wel zeggen dat er een zeer sterk deelnemersveld aanwezig was ( Liesje Deruddere kende door een valpartij in de week voor de wedstrijd een iets mindere dag en werd daardoor maar 9de, dus duidelijk een zeer sterk niveau). Het voordeel aan lopen is, dat je wel heel tevreden kunt zijn terwijl je niet persé hoeft te winnen. Want op een dik jaar lopen al zulke gemiddelde's halen, daar moet je gewoon heel tevreden over zijn.

Iets minder goed nieuws echter is dat Ilse vorige vrijdag ochtend gevallen is met haar fiets op weg naar school,  maar liefst 10 draadjes in haar hand en bijgevolg 12 dagen niet zwemmen. Vandaag is ze wel terug begonnen met te lopen. Ineens door de weersomstandigheden gediend een duurloop gedaan van 24km. Na enkele dagen verplichte rust , maar ook wel geplande rust, deed dat zeker goed. Hopelijk volgende week volledig genezen.DSCN6440.JPGDSCN6499.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas heeft natuurlijk exames gehad en heeft bijgevolg de trainingen wat minder moeten doen en veel meer Sport in Januari 2010 187.jpgtijden gespendeerd aan studeren. Maar volgens hemzelf zijn de resultaten goed, we hopen het aleszins en kijken er naar uit. Na de cross van Boechout was het gisteren nog eens een zwemwedstrijd, in ons eigen Lier (ZVL) ging hij nog eens 100 vrij en 100 Vl zwemmen. 2 maal de wedstrijd gewonnen, maar de tijden waren zeker  niet zo sterk, maar in deze periode van het jaar isl dat nog niet nodig. Volgend week-end op 2de kerstdag neemt hij dan weer deel aan de kerstcorrida, een stratenloop, waar we weer samen zullen lopen en zo proberen ons niveau weer wat opSport in Januari 2010 067.jpg te krikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb vorige week ook een goede wedstrijd gelopen, had na 10,8 km een gemiddelde van 17,3 km/h ondanks de redelijke wind die aanwezig was. Ik kon daar best met tevreden zijn en hoop as Zondag nog een ietsje sneller te kunnen lopen. Hoever ik daar mee kom in het klassement zullen we wel zien, maar het belangrijkste is dat ik nog steeds een redelijk hoog gemiddelde kan aanhouden. Ik heb wel mede door het zeer slechte weer en de rustweek van Ilse en de val van Ilse ook eens een keer van de nood een deugd gemaakt en een echte rustweek ingebouwd. Wat het gevolg zal zijn op mijn prestatie as Zondag zullen we wel zien, maar op termijn zal dat mijn "oude" lichaam wel goed doen. In alle geval is goesting (om te trainen) weer sterk aangewakkerd!!!! Let the spring come in the air!!!! DSCN6472.JPG

20:55 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficat met jullie sterke prestatie in Langemark. Het was inderdaad een sterk deelnemersveld. Succes zondag op de Kerstcorrida.

Gepost door: natalie | 21-12-10

Ilse en Kurt,

Jullie zijn heel fijn een sympathieke mensen, het is altijd leuk jullie tegen te komen!! We kunnen ook een babbeltje slaan, heel tof!! In Langemark had ik inderdaad een mindere dag, helaas.
Zaterdag heb ik mijn eerste halve marathon niet kunnen lopen. Hopelijk gaan mijn trainen toch hun vruchten afwerken.

Oei, hopelijk heeft Ilse niet veel last meer.

Waar lopen jullie zondag jullie corrida?

Bij deze wensen we jullie een Zalige Kerst toe!
Misschien tot binnenkort!

Groetjes

Gepost door: Lies | 21-12-10

Kerstcorrida Herenthout is afgelast . Prettige feestdagen !

Gepost door: Anne | 24-12-10

De commentaren zijn gesloten.