03-03-11

Snelste triatlonzwemmer van het land!!!

Even tijd gemaakt in deze drukke tijden om toch een klein verslagje te schrijven alvorens ik morgen alweer vertrek voor de 2de fietsvakantie met de Toerist-Biking naar Benicasim.

Eerst wil ik het toch even over de zwemwedstrijd van vorige week hebben.

Ilse heeft een zeer verdienstelijke wedstrijd gezwommen en na een zeer zware trainingsweek heeft ze een zeer behoorlijke 5'42" gezwommen. Na de opwarming moest ze bijna 2uur wachten alvorens te kunnen starten een beetje stress en iets te snel vertrokken (1'16") waren de reden waarom ze niet de verhoopte 5'35é heeft gezwommen, maar de mannier waarop en zeker de mooie techniek die ze handhaven is zeker en vast hoopgevend voor de nabije toekomst. Haar lopen en fietsen zijn ondertussen ook weer verbeterd en nu komen dus de stage's eraan. Hopelijk met goed weer zodat we tegen de éérste triatlons in topconditie kunnen starten. DSC07032.JPGDSC07044.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan Thomas, vorig jaar reeds gewonnen en dus nu de favoriet, moest nog even demostreren hoe er gestart moest worden, maar van druk was geen sprake.  Vol zelfvertrouwen, maar goed wetende wat hij kon begon hij de wedstrijd in 56' en dan tempo hoog houden, iedereen moest passen behalve Kjel De Hertog die kon lang aanklampen, maar moest uiteindelijk toch ook de duimen leggen. Thomas won dus in een zeer schitterende 4'03" en was zowaar zelfs wat ontgoocheld omdat hij niet onder de 4' was geraakt. Maar in ieder geval met deze tijd kun je dus wel echt overal volgen in de triatlons. Daarna hebben zijn kameraden van de Topsportschool ook nog eens de aflossing gewonnen. Thomas was laatste zwemmer en moest een achterstand van 3" goed maken, maar met een schitterende 52'82" wonnen ze op een Super knappe en spannende mannier de aflossing voor Dream team SMO.

 

 

 

 

trika-zwem-2011-097.jpgtrika-zwem-2011-097.jpgtrika-zwem-2011-121.jpgDSC07057.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeer sterke tijden dus in het zwemmen en zoals de laatste weken bleek is ook zijn lopen sterk verbeterd, het beloven dus leuke tijden te worden deze zomer. Zowel voor Thomas als voor Ilse, ja ja ook ik ben nog wel wat van plan. Mijn conditie is zeker en vast zeer goed en ik kijk er alvast naar uit om vanaf zaterdag alweer mijn groep van De Toerist-Biking goed te begeleiden en veilig over de Spaanse wegen en  bergen te leiden. Laat de zon maar schijnen.

Groetjes aan iedereen en wij ( T.-I.-K.) gaan op stage nu, tot soon!!!005.JPGDSC06957.JPG

23:27 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Maak er een deugddoende stage van...op naar een hete zomer.

Gepost door: natalie | 07-03-11

De commentaren zijn gesloten.