15-03-11

T.-I.-K. is terug van stage.

We zijn alle 3 de afgelopen Krokusvakantie op stage geweest, Thomas naar Oostende en wij naar Benicasim.

Thomas heeft mede door het goede weer de afgelopen week een zeer goede stage meegemaakt. Meer dan 300km gefietst -33km gezwommen en nog eens 3 keer gelopen. De conditie gaat alsmaar verder in stijgende lijn en over een kleine 3 weken staat de volgende stage reeds geplant om de laatste voorbereidingen af te ronden voor het nieuwe seizoen. Uiteraard als 2de jaars junior is het voor Thomas tijd om te oogsten, maat het ziet er veelbelovend uit. De moral is zeker aanwezig en de trainingen verlopen zoals gevraagd. Nog even doorduwen dus.

Wij hebben samen met de Toerist-Biking weer een week in Benicasim doorgebracht. Het goede weer, het goede hotel en de toffe mensen die mee waren hebben ervoor gezorgd dat het weer een week was zoals de beste profs ter wereld leven. Samen met enkele toppers in de triatlon en enkele sterke courreurs hebben we meer dan 600km gefietst - 5 looptrainingen (60km) en 5 zwemtrainingen (14km).  Wij vertrekken tijdens de paasvakantie terug naar Benicasim ,(met nog meer triatleten) om daar ook de laatste voorbereidingen op ons seizoen af te werken. Ondertussen doen wij wel nog mee aan enkele voorbereiende wedstrijdjes (traing) zoals as. Zondag de Rode-lopersrun in Gits (we gaan met de fiets naar ginder en terug) en de week nadien de duatlon van Geluwe.

Maar eerst gaan we aanstaande vrijdag supporteren voor Thomas die bij de laatste drie genomineerde sportmannen van de stad Lier is. Misschien 4 jaar na mijn nominatie als sportman van de stad Lier en 3 jaar na Ilse in Ieper is het nu aan Thomas om Sportman van het  jaar te worden. Zoniet moet hij er maar voor zorgen dat hij volgend jaar weer tot de kandidaten behoord door goed te presteren op het BK.-EK. en WK !!!DSC07163.JPG28141_383969325965_671205965_4381899_3259286_n.jpg

DSC07157.JPG

20:54 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.