19-05-11

Brno !!! Riccione !!!! Ardennen !!! Gemiste kans!!!!!

Thomas is ondertussen goed en wel aangekomen in Brno (met dank aan fam. Ost). De temperatuur is er zeer goed en hopelijk kunnen ze zonder wetsuit zwemmen.  Het is stilaan tijd om een knap resultaat neer te zetten. Maar de conditie is goed en dan volgen de resultaten wel. Ik kan er niet bij zijn maar zal zeker en vast supporteren vanop afstand.  GO FOR IT THOMAS!!!!!!DSC07230.JPG Er zijn verschillende goede trainingen geweest de laatste 2 weken !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse heeft vorige week door omstandigheden de kans gemist om een Super resultaat neer te zetten in de halve van Leuven. Na een behoorlijke zwembeurt, met ingecalculeerd tijdsverschil, was ze onmiddellijk bezig met een inhaalbeweging. Haar fietsniveau is momenteel zo goed dat ze op 20km al 2' sneller gereden had dan al de concurentie. Maar toen sloeg het noodlot toe, plat!!!! en gedaan wedstrijd, want met tuben en geen reserve matriaal bij is de wedstrijd dan onherroepelijk gedaan.  Jammer , jammer, jammer, want nooit fietste- en liep Ilse  zo goed als momenteel. Een SUPER resultaat had erin gezeten, maar we gaan het nooit weten natuurlijk. Maar al bij al een zeer mooie prestatie van Joke Coysman, die oververdiend de wedstrijd heeft gewonnen, zonder concurentie zelfs.

Op naar de volgende wedstrijd dan maar en proberen te pieken naar het BK in Eupen, maar eerst op 2daagse naar de Ardennen met de schoolkinderen. Dus weer enkele dagen niet of nauwelijks trainen. Het seizoen is natuurlijk nog lang en beloofd nog mooi te worden. DSC07806.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikzelf heb de laatste dagen sterk getraind, zowel op lopen als zwemmen, met de aangepaste prikkels die ik denk dat ik nodig heb. Ook men fietsen is op niveau, enkele keren mee geweest met de jongens van Langemark en gevoeld dat het , hoe snel dan ook , heel gemakkelijk gaat.

Maar eerst vertrek ik morgen naar Riccione, voor alweer een fietsvakantie met De Toerist-Biking. Ik kijk er naar uit, want het zal weer zeer mooi en zeer zwaar worden, veel hoogtemeters en veel kilometers. Daarna zal ik ook klaar zijn om aan de wedstrijden te beginnen. Ik ben nog wat van plan. 20110501_-_BK_Clubs_Doornik_214.jpg

23:39 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad zeer jammer van de lekke band maar kop op Ilse, uitgesteld is niet verloren en het seizoen is nog lang genoeg om mooie resultaten neer te zetten. Die komen er zeker aan !!!

Gepost door: Luc & Gerda | 20-05-11

De commentaren zijn gesloten.