06-10-11

Loopwedstrijden - Rusten en Rhodesian Ridgeback Kinga van't Jurgenshof!!!

Voor Thomas is de rustperiode zo goed als gedaan, hij is dan ook stilaan terug begonnen met wat lichte trainingen en alternatieve trainingen. De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan. Hopelijk kan hij een goede winter doormaken zonder kwetsuren en ziektes om alzo volgend jaar bij de beloftes sterke prestatie's neer te zetten op de Olympic Distance afstand. Het is toch een grote overschakeling van sprint naar kwart, dus zullen er veel meer kilometers moeten gefietst en gelopen worden. Het moment om eraan te beginnen is natuurlijk de winter, want Parijs is ook niet op één nacht gebouwd.IMG_7620.JPGIMG_7681.JPGIMG_7771.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik en Ilse hebben ondertussen alweer wat stratenlopen mee gedaan. Ilse heeft de laatste 6 wedstrijden die ze meegedaan heeft alle 6 gewonnen !!!!!!

Na de duatlon's van Viersel en Waardamme, Dwars door Ieper, dan Mechelen, de Gumynerloop in Elverdinge en zaterdag ll. de triamrdloop in Madonna (Langemark). Telkens met groot overwicht en steeds net boven de 16km/h ongeacht de tegenstand of de weersomstandigheden. Zeer knappe prestatie's nu Zaterdag start ze nog in dwars door Geluwe en dan de vredesloop.

Ik heb ook gewonnen in Ieper en in Elverdinge, in Madonna ben ik bij Ilse gebleven wegens herstellende van een zomergriepje.

_DSC4344.jpg_DSC4400.jpgIMG_4558.jpgPA010223.JPGPA010481.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar het meeste tijd en energie kruipt voor ons deze periode in onze nieuwe aanwinst, nl. ons hondje Kinga!!!!!! nu iets meer dan 2 weken bij ons in huis!! Hij is een zeer braaf hondje dat op korte termijn gaat opgroeien tot een grote waak- en loophond van ong. 70cm schofhoogte en 50kg spieren. Werk aan de winkel dus om hem goed op te leren tot een volwaardige brave levensgezel en trainingspartner. De start is al zeer goed verlopen en de vriendschap die we van Kinga krijgen is al heel groot. Hieronder enkele foto's van ons pupytje !!Kinga 4 weken.JPGKinga 5 weken (3).JPGKinga 5 weken (2).JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinga 7 weken (3).JPGKinga 9 weken (5).JPGKinga 9 weken (2).JPG

 

13:35 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Kurt en Ilse,

Wat een schattige aanwinst hebben jullie erbij (allé nu toch nog, volgens ik lees wordt het een ferm hond'je')!
Geniet ervan en ben benieuwd om hem eens te zien.
En Ilse proficiat met je overwinningen in de straatlopen.

Greetz

Gepost door: rita | 08-10-11

Bravo les champions Félicitations
A bientot

Gepost door: gerard lemaitre | 20-06-13

De commentaren zijn gesloten.