07-12-11

Eindelijk !!!!

Na bijna een maand nog eens een up-date.

Het is natuurlijk het stille seizoen voor tri- en duatleten, weinig sportief nieuws te melden dus. Daarbij komt de opvoeding van ons hondje (Kinga), dat heel veel tijd kost, dat is de reden van het (te) lang uitblijven van een nieuw blogje.

Toch even kort het volgende, Thomas heeft een veelbelovende test gedaan op de 1500m, maar moest enkele dagen later stoppen tijdens de winterduatlon in Heverlee wegens pijn in zijn aductoren. Na enkele dagen rusten was dat euvel over en dan is hij ziek geworden (buikgriep). Maar vanaf vandaag kan hij terug starten met trainen, maar volgende week beginnen de exames en uiteraard hebben die voorang. Thomas zwemt wel volgende week mee een wedstrijd in zijn Lier en loopt op 2de kerstdag de corrida in Herenthout.heverlee2011-0214.jpgheverlee2011-0238.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse heeft in de halve marathon van Deinze, haar sterke tijd bevestigd en heeft met 1h21' weer een zeer sterke prestatie neergezet. Daarna hebben we het wat rustig aan gedaan om het lichaam een beetje rust te gunnen. maar ondertussen heeft ze toch al weer enkel knappe trainingen achter de rug en is ze klaar om as. Zondag weer een sterke tijd te lopen in de Kerstcorrida van Langemark. Als voorbereiding heeft Ilse afgelopen Zondag haar éérste cross gelopen in Boechout. In een zeer sterk deelnemersveld heeft ze een zeer knappe prestatie neergezet 5de algemeen (achter 4 sterke jonge meisjes) en 1ste Master !!!!!Alweer een overwinning meer voor dit jaar. Ik zal eens moeten nakijken hoeveel overwinningen ze dit jaar eigenlijk behaald heeft !!

Ik heb ondertussen redelijk veel kilometers getraind en ben eens benieuwd welk niveau ik al aankan as. Zondag. Want zelf voluit gaan is natuurlijk iets anders dan altijd maar hazen. Maar ik heb er wel een goed oog in. Hieronder nog enkele foto's van onze trainingspartner van binnen enkele maanden.DSC00975.JPGDSC01086.JPGDSC01098.JPGDSC01153.JPGDSC01342.JPGDSC01363.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinga is nu 4 maand en half, weegt ondertussen 23kg. Is zeer braaf-attent-lief-sportief-lui-waakzaam-sociaal en gulzig. Hopelijk blijft dat zo, we gaan er alvast on best voor doen.

 

 

11:34 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Alvast onze allerbeste wensen en veel succes voor iedereen in 2012 !!!!!!

Luc & Gerda

Gepost door: Luc | 21-12-11

De commentaren zijn gesloten.