18-09-12

B.K. !!! Trio Triatlon !!! en volgende zaterdag W.K. !!!

Thomas heeft nogmaals bewezen dat hij de absolute top van Belgie is tot na het fietsen. Ondanks zijn wat mindere trainen wegens vakantie in Italie, kon hij toch tijdens het zwemmen en het fietsen de leiding nemen!!!! Jammer dat er in de kopgroep een valpartij is ontstaan, anders hadden de leiders vooruit gebleven en had er een veel mooier resultaat ingezeten, vermits bijna alle topfietsers vooraan zaten en zeker de topfavorieten!!! Jammer, maar aan Thomas nu om volgend jaar ook een toploper te worden en dan kan hij alle wedstrijden winnen!!!Alle!!!!581609_437986772914952_393656254_n.jpg

Aan hem om een winter lang te trainen nu. Wij zullen hem alvast steunen en helpen waar we kunnen.

Zaterdag heeft Thomas wel met onze ploeg DE TOERIST-BIKING de wedstrijd gewonnen. 300 ploegen waren er ingeschreven, maar op het einde wint De Toerist-Biking toch, ondertussen al voor de 5de keer!!! Thomas weer zeer goed gezwommen - Kenneth Van Den Driessche ZEER sterk gefietst en Stefan Van de broeck alweer gemakkelijk afgemaakt!!! Schitterend en knappe reclame om mee op stage te gaan volgend voorjaar, alle info op de site te bekijken of bij mij aan te vragen!!!!

www.detoerist-biking.be !!!

 

 

 

Mijn ploeg die ik had ingeschreven bij de vrouwen was bijna niet te verslaan!!!!!Schilderwerken PRORENO is in dit onderdeel absolute top!!!!! Met Jolien Lewully als zwemster 2de uit het water en TOPloopster Xenia Luxem als afsluiter had Ilse het als fietster zelfs rustig aan kunnen doen. Maar dat was natuurlijk niet de bedoeling, want Mechelen was voor haar de laatste grote test mest de fiets. Met 39,4km/h gem. is het wel een goede test geworden, wetende dat ze 2 keer 6km alleen gereden heeft, éérst na het zwemmen tot er een groep mannen kwam, daarna toen ze alweer door een, volledig foute scheidsrechterlijke blunder. Het siert wel de man dat hij tot 2 x toe zich komen verontschuldigen is. Achteraf bekeken hadden we met Proreno toch genoeg voorsprong, maar dat is wel geen reden om zulke fouten te maken. !!!!!!!!Als wij als atleten een fout maken zijn we voor een maand geschorst!!!!!!image.jpeg                                            

 

Bij deze zou ik toch nog eens even de Sponsors willen danken, zowel De Toerist-Biking als Schilderwerken Proreno hebben er mee voor gezorgd dat mijn 2 ploegen de overwinningen hebben binnen gehaald!!!!! Thanks to Jolien- Ilse -Xenia - Thomas - Kenneth en Stefan !!! Tot volgend jaar om alweer een gooi te doen naar de overwinning in Mechelen!!!!

 

Dan heel even nog over het komende W.K. Duatlon voor Ilse van as zaterdag!!!!

Het allerhoogste niveau kunnen we daar verwachten, de beste duatleten van over heel de werled zullen present tekenen. Welk resultaat we daar zullen behalen weten we niet vermits we de tegenstanders niet kennen. Maar we gaan daar vooraf niet mee bezig zijn!!!! Enkel keihard lopen-fietsen-lopen en dan zullen we wel zien waar het schip strandt.

Wat we zeker weten is dat Ilse er alles, maar dan ook alles voor gedaan heeft!!! Alle trainingen en trainingswedstrijden die ze gedaan heeft heb ik voor haar uitgestippeld met maar één doel voor ogen, SUPER GOED zijn op het W.K.!!!!!

Zonder tegenslag zal ze ook haar allerbeste niveau halen zowel al lopend, als al fietsend en dan nog belangrijker de 2de keer lopend!!!

We kijken er naar uit, na 2 maanden intensieve voorbereiding (sinds de dag dat we wisten van deelname) is het nu tijd om nog enkele dagen echt af te bouwen om met frisse en uitgeruste beentjes er keihard in te vliegen!!!

Supporters kunnen altijd afzakken naar Nancy (amper 450 km uit Ieper), meer info kun je vinden op de website van www.triatlon.org  of duatlon Nancy !!!

Ik, Thomas en Kinga zullen zeker ter plaatse Ilse ondersteunen en aanmoedigen. Hopelijk voor een prachtprestatie na een indrukwekkende voorbereiding!!! ik weet waar ik over praat!! Chappeau Ilse en Go-For It !!!!!P9020387.JPG

 

582797_268170696631920_2121127747_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC05507.JPG

23:27 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.