25-09-12

KNAPPE 14de PLAATS OP WK. DUATLON!!!!!!

Ilse heeft op een zeer knappe wijze de 14de plaats op het WK. Duatlon te Nancy bij de EliteDSC05921.JPGDSC05978.JPG's behaald !!!!!!!

220912-Nancy-WEB-024-MSJ.jpgDSC05950.JPG

 

 

 

 

 

Na weken van keiharde trainingen en allerlei opofferingen is Ilse met 100% geslaagd in haar opzet!!! Op een wereldkampioenschap 14de eindigen in een sport die zeer zwaar is en waar iedereen zich moet kwalificeren, om met uiteindelijk enkel de beste ter wereld over te blijven. Kijk naar WK's op de piste (lopen) of naar WK's triatlon, nooit veel volk aan de start , maar wel de beste van de beste!!! Daarin uw plaats veroveren(top 15) is onglooflijk knap.

Hetgeen Ilse heeft klaargespeeld, om van wielrenster op zulke korte tijd, uit te groeien tot wereldklasse duatlete is indrukwekkend. Want ondanks haar ouderdom is Ilse nog steeds een bluetje in het duatlon wereldje, want amper 3 jaar geleden is ze begonnen met lopen. De progressie die ze maakt is veelbelovend. 3 jaar geleden 14km/h lopen op een 10km en nu reeds 16,6km/h. Volgens de tijden die ze aankan op de piste weet ik zeker dat er nog veel marge inzit.

Na haar nekhernia van vorig jaar, waardoor ze 10 weken niet heeft kunnen fietsen en ze besloten heeft om duatlon te laten primeren op triatlon, is haar fietsen ondertussen ook weer van het niveau van toen ze koerste, of zelfs beter (snelste fietstijd en alleen gereden tot aan km 33op het W.K.)!!!

Maar het belangrijkste in heel het verhaal is gedrevenheid en de nietsontziende inzet, op alle gebied, die Ilse zich getroost om haar sport te beoefenen en haar doel te bereiken!!! 

Zolang ze die Spirit heeft zal ze nog verbeteren en zullen er nog vele mooie wedstrijden aankomen. De opofferingen om hard en veel te trainen - de voeding afgestemd op het sportieve - de vakantie's (stage's) en werkschema's alles in dienst van de sport, alles zal nodig zijn om nog hoger te scoren internationaal en nationaal. Maar ik weet zeker dat dit voor Ilse geen probleem is, want die ingesteldheid zit er bij haar ingebakken. Ik moet ze zelfs dikwijls intomen om niet nog meer te trainen enz.!!

Wat ik wel kan zeggen is dat Ilse zowiezo een voorbeeld is voor heel veel andere sportmensen. Full-time werken en op dit niveau Topsport bedrijven, er doen er haar dat niet veel na.

Hopelijk komt er een blesure- en ziektevrije winter aan zodat we volgend jaar nog een stap hoger kunnen zetten met de bedoeling om nationaal weer vele wedstrijden te winnen ( B.K.'s en Powerman ) en Internationaal met haar Franse club (GP.1ste Div.) en E.K.'s en W.K.'s. Alsook de Eérste organisatie van de Worldgames in Colombia!!!

THE SKY IS THE LIMIT !!!

DSC05867.JPGDSC05619.JPGDSC06013.JPGDSC05971.JPGDSC05986.JPGDSC06027.JPGDSC06066.JPGDSC06103.JPG

73950_4230240272204_210632676_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 220912-Nancy-WEB-024-MSJ.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

229288_4230238832168_201106265_n.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12:14 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nen hele dikke proficiat aan Ilse!! Knap gedaan, en inderdaad, je moet alles laten voor je sport, maar dat maakt het dan ook zo mooi als je je doel behaalt. Ik baal een beetje dat ik net voor mijn doel geblesseert taakte en dus geen marathon kan lopen, maar zal er alles aan doen om er snel terug te staan! Zal je misschien wel tegenkomen op een paar crossen deze winter! Groetjes en geniet nog na van de knappe prestaties!!

Gepost door: Wendy | 25-09-12

De commentaren zijn gesloten.