30-10-12

Nieuwe horizonten !!!!!

De kogel is door de kerk!!!!!!

 

Zowel Thomas - Ilse als Ikzelf verlaten Atriac en zullen volgend seizoen de kleuren verdedigen van ETZ. ( Energy Team Zuid-West).

 

Wij willen heel Atriac bedanken voor de vele jaren van samenwerking!!!!

Wij hebben zeer veel vrienden gemaakt en zullen voor altijd een zeer nauwe band blijven hebben met Atriac en de vele symphatieke leden!!!!

De stage's in Benicasim blijven uiteraard een zeer belangrijke afspraak met veel Atriacers en ook op de wedstrijden vinden wij elkaar nog veel terug!!!!

Maar met de ambitieuze club ETZ. vinden wij alle 3 een nieuwe uitdaging en het enthousiasme dat de club uitstraalt moet ons lijden naar nog betere prestatie's.

Voor Ilse en mij is het heel belangrijk dat ETZ. wel HEEL veel belangstelling toont in Duatlon!!!!

Thomas kan zonder druk zijn triatlon carriere herlanceren en hopelijk volgen de resultaten vlug, ik weet zeker dat ze bij ETZ. veel plezier aan Thomas gaan beleven. Altijd in de kopgroep na het zwemmen en steeds vooraan bij het fietsen. Het lopen gaat beter dan ooit , dus zullen er volgend seizoen mooie resultaten komen, maar eerst nog een winter hard en doelgericht trainen!!!

Ilse gaat volgend seizoen opnieuw van de beide B.K.'S een hoofddoel maken, daarnaast waarschijnlijk enkele Powerwoman's mee doen alsook de GP's in D1 met Les Tritons Meldois. Om zo geselecteerd te geraken voor de E.K.'s, de W.K.'s en de Wereldspelen!!! Maar ook de duatlons in Belgie staan op de kalender uiteraard. Het zal een lang maar mooi seizoen worden. Ook hopen we hier dat ETZ. veel plezier zal beleven aan Ilse!

 

Ik ben ook verheugd om de overstap te maken naar ETZ. samen met het ganse team kan ik waarschijnlijk ook wel overwinningen behalen in mijn categorie, ik kom in de 50 plussers volgend seizoen en hoop zo op de B.K.'s,E.K.'s en W.K.'s hoog te kunnen scoren. Maar niet alleen duatlon, maar ook triatlon staat volgend jaar op mijn verlanglijstje.

 

Kortom, wij gaan er alle 3 vol voor gaan en hopen zo dat er tussen ETZ. en ons een jarenlange mooie samenwerking tot stand kan komen, waarin iedereen zich goed voelt.

Nog even over het afgelopen sportieve, Ilse is ondertussen aan overwinning 24 geraakt in de stratenloop dwars door Geluwe. Ik ben daar 2de geworden bij de 40 plussers, maar heb dan vorige zondag mijn 15de overwinning behaald in de halve marathon van Nazareth (5de algemeen) in 1h14'30". Thomas is momenteel goed en bewust de looptrainingen aant opvoeren, wedstrijden komen er binnen enkele weken aan als testjes!!!

En met onze Mascotte Kinga gaat het zeer goed, hij traint iedere dag en beleeft er heel veel plezier aan!!! DSC06304.JPG308294_524285224251836_411484573_n.jpgPIM_1037.jpgdwars 060.JPG

11:36 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.