15-11-12

het gaat snel vooruit!!!

De relatieve rustperiode is ondertussen alweer voorbij en de trainingen worden weer opgebouwd. Het is ondertussen alweer half november en er komen dan weer enkele wedstrijden aan die we gebruiken om de conditie te testen en een doel te hebben in de winter. (stratenlopen-kerstcorrida's-RunBike's-crossen, enz..)

De éérste echte kennismaking met ETZ. (atletenvergadering en training) is ook al gebeurd en zoals verwacht, was dat een grote meevaller!!!  Het vertrouwen dat het bestuur en de collega atleten uitstraalt binnen het team moet ongetwijfeld leiden naar een schitterend seizoen, voor iedereen, het doet zeer goed te weten dat je je als atleet gesteund voelt door een gans team. Bedankt ETZ. en we gaan er samen voor in 2013!!!!

 

Thomas heeft ondertussen werk gevonden, dicht in de buurt en heeft een goede verstandhouding met zijn overste(n), hij kan namelijk redelijk goed zijn trainingen afwerken en krijgt een aangepast uurrooster om alzo de combinatie werken-trainen zo goed als mogelijk af te haspelen!! Ondertussen lijkt zijn looptraining die hij nu sinds een week of 5 afhandeld al zijn vruchten af te werpen. Kortelings komt er voor hem ook een éérste testje!!! zwemmen en fietsen zijn ook volgens plan.

Ilse is na enkele rustige weken ook alweer terug begonnen met de trainingen op te drijven, de ambitie om volgend jaar nog een stap hoger te zetten is zeker aanwezig en de gretige inzet op training laat ook het beste verhopen!! Ze heeft vorige zondag alvast haar 25ste overwinning van het jaar behaald in de halve marathon Deinze-Aalter. Vanaf nu gaat ze ook wel terug wat meer fietsen als het weer het toelaat. Om dan vanaf februari op stage in Benicasim de puntjes op de i te zetten!!! Ook voor Ilse komen er enkele wedstrijdjes aan nu!!!

 

Ik zelf train goed, al is het momenteel heel veel lopen, een beetje zwemmen en niet fietsen. Maar ik weet dat als mijn (loop)conditie goed is ik niet veel kilometers nodig heb om ook in orde te zijn met de fiets. Het zal nodig zijn, want de stage's met De Toerist-Biking zullen er vlug zijn. Als begeleider moet je natuurlijk zorgen dat ge niet de zwakste bent van de groep he!!!!! nog een 10 tal weken en de coureurs-duatleten-triatleten en wielertoeristen zullen er weer staan. Kijk er wel alweer naar uit, want er is geen betere voorbereiding voor de kompetitieatleten dan op stage gaan naar de warmte en de goede fietsinfrastructuur die Intur Orange en De Toerist bied.

Kinga is bijna 16 maand oud en groeit alsmaar meer en meer uit tot iedereens vriend. Super braaf-lief-attent-sociaal-enz.. maar thuis waakt hij als een Leeuw. De conditie is ook heel goed en als wij lopen mag hij mee (wandelen) af en toe wil hij echter ook eens lopen en dan moeten we met de fiets op pad met Kinga.DSC06410.JPG46263_10151218556743419_265486308_n.jpgDSC05911.JPGDSC4187-2-XL - kopie.jpg252331_2918554942594_839812369_n.jpgDSC06573.JPGDSC06566.JPGimage.jpegDSC04968.JPG

 

12:18 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De KINGA, he's OUR KING!!!! superhond!

Gepost door: ilse | 16-11-12

De commentaren zijn gesloten.