07-12-12

Korte Update!!

Lange donkere koude dagen, niet het ideale moment voor de tri/duatleten natuurlijk!! Gevolg voor ons is dat ik 2 weken geleden ziek ben geweest, maar zonder veel koorts toch ben kunnen blijven werken en zelfs rustig aan blijven trainen. Ilse heeft nu vol de plaag te pakken (griep met hoge koorts, 39°), niet werken en zeker niet trainen!!!!! Thomas is momenteel nog buiten schot gebleven en hopelijk blijft dat zo.

De laatste weken waren nochthans veelbelovend voor alle 3.

Het is echt duidelijk dat Thomas zijn draai gevonden heeft, nu hij de schoolpoort dichtgetrokken heeft. Hij is super gemotiveerd om te trainen en te werken, alles gaat blijkbaar makkelijker dan in de periode van't school. Zijn zwemmen loopt echt zoals verwacht (traint terug met de zwemclub van Lier en zijn oude coach!!) het fietsen zoals altijd 2 à 3 keer per week een 2 tal uurtjes met de MTB. en vooral, heel belangrijk, hij loopt momenteel zeer goed, na amper een 6tal weken andere trainnigen is er eenfikse progressie te merken. Ik heb zelf al 3 intensieve trainingen met Thomas mee gedaan (AC Lierse) en ook enkele duurlopen en kan zelf ondervinden dat het niveau sterk verbeterd is!!!! Alle facetten van training zitten in zijn loopschema, net zoals bij Ilse en bij mij, en het belangrijkste is zijn persoonlijke motivatie om er een topjaar van te maken. We hebben nog een dikke 5 maanden om echt top te zijn en gaan er alles aan doen om aan de absolute top te geraken. dit jaar na jaar !!!

Ilse heeft ondertussen overwinning 27 van het jaar behaald, zowel in de Melcobel run (Langemark) als in de Kerstloop (Waregem) was er niemand bekwaam om het tempo van Ilse te volgen. Jammer genoeg kan ze nu Zondag niet meelopen in de kerstcorrida van Langemark door haar ziekte. Maar beter nu ziek zijn en enkele dagen rusten dan in het seizoen. Het fietsen was ondertussen ondanks het slechte weer ook al terug gestart. We kijken echter uit naar de eerstvolgende stage's om de conditie terug te vinden om duatlons te kunnen winnen. Het programma is bijna volledig in orde (ism. ETZ. en Meaux). Er zullen waarschijnlijk enkele powerwomans bij komen en hopen om zo te kunnen starten op het WK.duatlon en de Worldgames !!! te beginnen met een knalprestatie op het EK.in Horst!!!

Ik heb dus de milcobel run meegelopen ondanks mijn ziekte. Heb wel bewust rustig gelopen (HS<160) en dit enkel om mijn leidersplaats in het klassement te verdedigen. Dan vorige week tijdens de kerstloop in Waregem heb ik zeer goed gelopen 10 km (33'17") tegen 18,1km/h(17,9 volgens GPS.), voluit maar verstandig!! Mijn ziekte was volledig uit mijn lijf en de trainingen van de laatste weken wierpen hun vruchten duidelijk af. Al moet ik zeggen dat ik er niet alleen veel voor doe, maar ook veel voor laat. Binnen 3 maand ben ik immers 50j. en moet ik kunnen presteren!!!

Kinga geniet ondertussen van de vele trainingen die hij samen met ons kan doen. Hij is zoals altijd overal met ons mee en past zich wonderwel aan onder alle omstandigheden!!! He's our boy !!!!!DSC06600.JPGDSC_2344.jpg542319_516801168334221_759405090_n.jpg547299_3663817114051_1730495489_n.jpg

 

 

14:15 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kurt,Ilse,Thomas,

Héél spijtig dat Ilse gisteren niet kon meedoen in Langemark, maar het was inderdaad verstandiger om niet deel te nemen zou alleen maar meer nadelen met zich meebrengen.
Ilse is héél sterk bezig en dat beloofd voor de toekomst echt! Heel veel respect voor jullie alledrie! U zoon liep ook héél sterk hé gisteren! Top gedaan jullie!
Doe zo verder zou ik zeggen, jullie zijn echt goed bezig, super bezig en nog eens erbij jullie zijn héél lieve, vriendelijke mensen!

Wat is de volgende?

Tot gauw, veel beterschap voor Ilse!

Grtjs

Gepost door: Lies | 10-12-12

De commentaren zijn gesloten.