14-02-14

Voorbereiding !!

Februari is het ondertussen en de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt voor ons alle 3 zeker niet ideaal.

Thomas heeft nog altijd heel weinig tijd om te trainen vermits hij heel veel uren besteed aan zijn opleiding bij het leger. Nog even doorbijten en dan komt alles wel in orde. Zoveel mogelijk proberen de basiscondite te onderhouden en dan komt alles nog wel in orde uiteraard.

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0058.jpgIMG_7430.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse heeft 3 weken geleden pijn (steken) in haar knie gekregen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat ze slijmbeursontsteking heeft. Haar zeer goede conditie die ze had heeft ze wel kunnen blijven onderhouden met fietsen (Soeplesse). Vanaf nu mag ze stilaan terug beginnen lopen. Hopelijk kan ze vlug terug voluit gaan, want het seizoen naderd snel.

 

IMG_7884.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben al zwaar gevangen door de griep en heb 5 dagen koorts gehad, maar ben ondertussen al wel op stage geweest naar Benicasim. Waardoor ik wel de prijsuitreiking heb gemist van Sportman van Ieper. Op mijn 50ste heb ik na 3 keer sportman van Lier te zijn geweest nu sportman van de stad Ieper. Iets waar ik echt wel trots op ben. Hopelijk kan ik mijn prestaties dit jaar herhalen en misschien nog wat meer kleur geven. Ik ga normaal gezien buiten de B.K.'s ook het Europees en Wereldkampioenschap duatlon O.D. mee doen, met hoge ambities. Maar ik wil bij deze toch wel even iedereen danken in Ieper die op mij gestemd heeft, ook wil ik nog even terugkomen op het feit dat ik op mijn leeftijd, nog zo'n mooie prijs kan winnen, het gevolg is van vele mensen om mij heen. Thomas en Ilse die mij altijd opnieuw motiveren om trainingen samen af te werken soms rustig en lang, maar soms ook kort en intensief, om te kunnen blijven volgen moet ik wel fit en gemotiveerd zijn. Dan is er ook ETZ. onze club die jong dynamisch en zeer professioneel werkt, waardoor ik ook een boost heb gekregen. De prestaties van de atleten wordt echt wel gewaardeerd bij ETZ. en dat is ook een motivatie. Dan natuurlijk de stages die ik kan begeleiden met De Toerist-Biking in Benicasim, waar ik steeds schitterende omstandigheden vind om mij professioneel voor te bereiden en mijn conditie voor het hele jaar kan vastleggen. De juiste ingesteldheid van een begeleider eist ook een zeer goede conditie en met steeds meet tri/duatleten die mee op stage trekken gaat mijn  motivatie nog groter worden.

Ik ga nu stoppen want ik vertrek straks voor de 2de stage naar Benicasim ( Intur-Sports) met de Toerist-Biking.DSCN2434.JPGDSCN2439.JPG1555499_10203007983784874_126104796_n.jpg

11:09 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |