20-05-15

Prachtige overwinning van Thomas in Triatlon van Antwerpen !!

Had ik het vorige week niet geschreven " Hopelijk kom ik snel terug met goed nieuws", awel hier ben ik al !!!

 

Thomas heeft dus afgelopen zondag de kwart (alhoewel het amper 1000m zwemmen was) op een indrukwekkende manier naar zijn hand gezet.

Na dat (veel te korte zwemmen) kwam Thomas als 1ste aan kant gekropen met ruim 30" voorsprong op 5 Atriacers !!!!

Na een rustige wissel en na enkele kilometers zag Thomas dat er amper één op komst was ( en niet de minste)  Sven Strijk een super sterke fietser!!! Thomas heeft wat ingehouden en samen met Sven het hele parcours afgelegd (40km tegen de wind), achter hen deden de 4 atriacers er alles aan om het gat te dichten, maar integendeel de voorsprong liep op tot 2' aan de T2. Nu heeft Thomas wel eerlijk verteld dat Sven het overgrote deel van het werk heeft opgeknapt.

Samen begonnen ze dan aan de afsluitende 10km door de schitterende binnenstad van Antwerpen, tussen duizenden toeschouwers!!!

Thomas kon na enkele honderden meters het heft in handen nemen en stelselmatig zijn voorsprong op Sven uitbouwen. Na een degelijk loopnummer heeft Thomas redelijk makkelijk de overwinning binnengehaald voor 5 Atriacers en dit bijna in zijn achtertuin!!!! Dit deed duidelijk deugd en niet alleen bij Thomas maar ook bij velen die steeds in hem zijn blijven geloven. Waaronder zeker heel de entourage van Team 185,  Ilse, zen broer Tim, zeker ook Elise en ik,  maar ook  nog vele vrienden vanuit Lier en Wevelgem!!!

Zoals ik vorige keer verteld heb  moet het beste zeker nog komen, want dit was amper zijn éérste echte wedstrijd na een zeer moeilijke beroeps periode, maar het doed alvast deugd !!! Op nu naar de Team Relay, waar ze met team 185 hopelijk met een sterk team aan de start staan om dan in één ruk door te trekken naar het BK. OD. op 07 juni!!!

IMG_3332.JPGIMG_3494.JPGtriatlon-55.jpgIMG_3747.JPGIMG_3750.JPGIMG_3751.JPGIMG_3850.JPGPodium-mannen-Antwerpen-e1431889112600.jpg

 

 

 

22:37 Gepost door fam Jurgens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.